MENÜ

Plaj futbolunda şampiyon belirlendi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi'nin ev sahipliği ile düzenlenen Türkiye Plaj Futbolu Ligi Süper Finalleri'nde şampiyon Seferihisar Citta Slow oldu.

İlçenin Galip Dere Plajı'nda altı gün boyunca devam eden organizasyonun final gününde Ömeroğulları Erciş Spor ile Özderespor Demirler İnşaat takımları üçüncülük mücadelesi verdi. Ömeroğulları Erciş Spor, Özderespor Demirler İnşaat takımını 14-6 yenerek şampiyonayı üçüncü tamamladı. Final maçı ise City Line Alanya Belediye Spor ile Seferihisar Citta Slow arasında yapıldı. Karşılaşmayı Seferihisar Citta Slow, Alanya takımını 5-4 yenerek, süper finallerin şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

ÖDÜLLER VERİLDİ

Süper finallerde toplam 306 gol atıldı. Şampiyonanın gol kralı Ömeroğulları Erciş Spor takımından Lucao oldu. Fair 0play ödülünü Ülküspor takımı aldı. Turnuvanın en değerli oyuncu ödülünü ise Alanya takımından Barış Terzioğlu alırken, en değerli kaleci ödülünün kazananı Seferihisar Citta Slow takımından Mehmet Aşlamacı oldu. Dereceye giren sporcu ve takımlara protokol tarafından ödülleri verildi.

DHA

YORUM YAZ