MENÜ

Mesut Özil'in menajerinden çarpıcı açıklama: O zeki oyuncularla oynamayı seviyor!

Fenerbahçe'de Konyaspor maçından sonra kadro dışı bırakılan Mesut Özil’in menajeri Erkut Söğüt, yıldız futbolcudaki düşüşün nedenlerini AFTV'ye anlattı: O zeki oyuncularla oynamayı seviyor!

Fenerbahçe'de Konyaspor maçından sonra kadro dışı bırakılan Mesut Özil’in menajeri Erkut Söğüt, yıldız futbolcudaki düşüşün nedenlerini AFTV'ye anlattı:

Haberin Devamı

İspanyol orta saha oyuncusu Santi Cazorla’nın 2018’de Arsenal’den ayrılmasıyla Mesut Özil’in performansı da olumsuz etkilendi. Alman yıldız, Arsenal’deki en iyi dönemlerinde İspanyol orta saha ile yıkıcı bir etki yaratmayı başarmıştı.

Ancak Cazorla İspanya’ya dönmek için İngiltere’den ayrılınca, Özil takımdaki yerini kaybetti ve hem Unai Emery hem de Mikel Arteta’nın kadrosuna girmeyi başaramadı. Özil’in menajeri Erkut Söğüt, Cazorla’nın takımdan ayrılışı ile Özil’in Arsenal’deki düşüşü arasında bir paralellik olduğunu söyledi.

“Mesut zeki oyuncularla oynamayı seviyor”

“Bir süre Santi ile oynadı ve onu çok seviyordu. Muhtemelen en sevdiği oyunculardan birisi olduğunu düşünüyorum. Mesut zeki bir oyuncu ve oyunu sürekli okuyor. Zeki oyuncularla oynamayı seviyor. Eğer bir 10 numaraysanız, önünüzde iyi bir forvet ve arkanızda etrafı temizleyen iyi bir 6 numara olması gerekir. Böylece siz de gol atabilirsiniz.”

Haberin Devamı

“Santi gidince eskisi gibi olmadı”

“Santi çok akıllı, çok zeki ve harika bir tekniğe sahipti. Mesut’un arkasında oynamak için çok uygundu. Santi gittiğinde artık eskisi gibi olmadığını görebiliyordunuz. Hemen değişti.”

YORUM YAZ