MENÜ

Kamerun - Sırbistan maçı (Dünya Kupası G Grubu) VİDEO

Kamerun - Sırbistan maçı... 2022 FIFA Dünya Kupası G Grubu'nda Kamerun Milli Takımı ile Sırbistan Milli Takımı karşı karşıya geldi. İlk yarısı 2-1 Sırbistan'ın üstünlüğüyle geçilen karşılaşmada kazanan çıkmadı ve maç 3-3'lük eşitlikle tamamlandı. Kamerun'un gollerini 29'da Castelletto, 63'de Aboubakar ve 66'da Maxim Cgoupo-Moting kaydetti. Sırbistan'ın gollerini ise 45+1'de Strahinja Pavlovic, 45+3'de Sergej Milinkovic ve 53'de Aleksandar Mitrovic attı. Alınan bu sonuçla her iki takım da gruptaki ilk puanlarını aldı. İşte Kamerun - Sırbistan maçından fotoğraflar...

Kamerun - Sırbistan maçı... 2022 FIFA Dünya Kupası G Grubu'nda Kamerun Milli Takımı ile Sırbistan Milli Takımı karşı karşıya geldi. İlk yarısı 2-1 Sırbistan'ın üstünlüğüyle geçilen karşılaşmada kazanan çıkmadı ve maç 3-3'lük eşitlikle tamamlandı.

Haberin Devamı

Kamerun'un gollerini 29'da Castelletto, 63'de Aboubakar ve 66'da Maxim Cgoupo-Moting kaydetti. Sırbistan'ın gollerini ise 45+1'de Strahinja Pavlovic, 45+3'de Sergej Milinkovic ve 53'de Aleksandar Mitrovic attı.

Alınan bu sonuçla her iki takım da gruptaki ilk puanlarını aldı.

İşte Kamerun - Sırbistan maçından fotoğraflar...

YORUM YAZ