MENÜ

Gedson Fernandes hakkında çarpıcı yorum ''Stratejik hata''

Beşiktaş'ın Benfica'dan 6 milyon euroya bonservisini aldığı Gedson Fernandes'in Çaykur Rizespor'a kiralanmasını gazetemiz yazarı Cem Dizdar TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirdi: Stratejik hatayı yapan Galatasaray oldu

Beşiktaş'ın Benfica'dan 6 milyon euroya bonservisini aldığı Gedson Fernandes'in Çaykur Rizespor'a kiralanmasını gazetemiz yazarı Cem Dizdar TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Cem Dizdar: Gedson Gernandes dün geldiğinde de işin içinde Beşiktaş var gibi değildi daha çok Çaykur Rizespor üzerinden yürüyordu görüntüler, atmosfer. Beşiktaş'la ilgili duyduğumuz şey Beşiktaş sportif direktörü Cem Kazancı'nın ailesine ait özel uçakla getirilmiş olması. Bu biraz daha Beşiktaşlıların beklemesini gerektiren bir durum.

Orada belki stratejik problemi yaşayan, stratejik hatayı yapan Galatasaray oldu. Bir gün sonra 'İsteseydik alırdık' demek yerine, bir yada iki gün önce 'Bizim böyle bir tasarrufumuz yok, denedik almaktan vaz geçtik' deseydi bence Galatasaray yönetiminin, Galatasaray başkanının da başı bu kadar ağırmazdı. İfadelerini kullandı.

YORUM YAZ