MENÜ

Galatasaray'ın eski yıldızı Ozan Kabak 'dalya' dedi!

Profesyonel futbol kariyerine Galatasaray'da başlayan genç yıldız Ozan Kabak, 'dalya' dedi. Galatasaray altyapısından yetişen milli futbolcumuz Norwich City ile 100. maçına çıktı. Kariyerinde forma giydiği yüz maçtan fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan Ozan Kabak, "Bugün kulüp kariyerimde 100. resmi maçıma çıktım. 21 yaşıma Süper Lig, Bundesliga ve Premier Lig tecrübesi; beş farklı şehir, onlarca takım arkadaşı sığdırdım. Kendilerinden çok şey öğrendiğim tüm hocalarıma minnettarım. Her şey için teşekkürler." ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'ın eski yıldızı Ozan Kabak 'dalya' dedi... Profesyonel futbol kariyerine Galatasaray'da başlayan genç yıldız Ozan Kabak, 'dalya' dedi. Galatasaray altyapısından yetişen milli futbolcumuz Norwich City ile 100. maçına çıktı.

Haberin Devamı

Kariyerinde forma giydiği yüz maçtan fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan Ozan Kabak, "Bugün kulüp kariyerimde 100. resmi maçıma çıktım. 21 yaşıma Süper Lig, Bundesliga ve Premier Lig tecrübesi; beş farklı şehir, onlarca takım arkadaşı sığdırdım. Kendilerinden çok şey öğrendiğim tüm hocalarıma minnettarım. Her şey için teşekkürler." ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZ