MENÜ

Futbol tarihine damga vuran fotoğraf!

Futbolun corona virüs nedeniyle durmasının ardından hepimiz eski maçları seyrediyor ve eskiyi yad ediyoruz. Geçmiş zamanda futbolun güzelliği de yarattığı fotoğraflarla ölümsüzleşirken biz de size futbol tarihine damga vuran fotoğrafları hatırlatmak istedik. İşte arşivin tozlu raflarından çıkan o efsane fotoğraflar!

İtalya'nın en büyük derbilerinden birisi olan Milano derbisi 2005 senesinde Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final karşılaşmasında oynanmıştı. Milan ve Inter'in karşı karşıya geldiği derbiye taraftarlar damga vururken, Materazzi ve Rui Costa'nın fotoğrafı tarihe damga vurmuştu.

Haberin Devamı

Pele, Maradona ve Zidane... Futbolun 3 efsanesi bir reklam çekimi için buluşmuş ve langırt oynarken muhteşem bir fotoğrafa imza atmışlardı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin heyecanı ve enerjisi bambaşkadır. Roberto Carlos ve Lincoln de tarihe "Ebedi rekabet, ezeli dostluk" fotoğrafını saha olayları yaşanırken sarılarak vermişlerdir.

Dünyanın farklı jenerasyonlarının iki büyük yeteneği Maradona ve Ronaldinho'nun efsane fotoğrafı tarihe damga vurdu.

Steven Gerrard'ın ayağı kayıp düşmesinin ardından Liverpool şampiyonluk şansını kaybederek seriye son verememişti. Gerrard'ın o düşüşü de tarihe geçen bir fotoğraf olmuştu.

YORUM YAZ