MENÜ

Cristiano Ronaldo'ya flaş suçlama!

Cristiano Ronaldo, Portekiz'in Euro 2020 F Grubu'nda oynayacağı Macaristan maçı öncesi gerçekleşen basın toplantısında masada bulunan sponsor Coca - Cola şişelerini kadrajın dışına aldı ve yanındaki su şişesini önüne koydu. Ronaldo ''Asitli içeceklerden uzak durun su için.'' mesajı verse de Portekizli yıldızın geçmişte yer aldığı Coca-Cola ve diğer sağlıksız yiyecek reklamları tekrar gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları bu reklamları hatırlatarak Ronaldo'yu iki yüzlülükle suçladı. İşte Ronaldo'nun o tepkisi ve yıllar önce oynadığı Coca - Cola reklamı...

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'ya 'iki yüzlü' suçlaması... Ronaldo, Euro 2020 F Grubu'nda Macaristan ile oynayacakları mücadele öncesi basın toplantısında masada duran Coca - Cola şişelerini kaldırmış ve yanındaki su şişesini alarak ''Asitli içeceklerden uzak durun, su için.'' mesajı vermişti.

Haberin Devamı

Ronaldo'nun bu tepkisi dünya gündemine damga vurdu. Sosyal medya kullanıcıları, Ronaldo'nun geçmişte yer aldığı Coca - Cola reklamı ve sağlıksız yiyecek reklamlarını gündeme getirerek yıldız oyuncuyu iki yüzlülükle suçladı.

Avustralyalı YouTube yayıncısı Jake Buckley, "Cristiano Ronaldo kolayı sevmiyormuş öyle mi? Herhalde para ödemeyi bıraktılar" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldoya flaş suçlama

Cristiano Ronaldoya flaş suçlama

YORUM YAZ