MENÜ

Ali Ece'den PSG- Başakşehir maçı sonrası UEFA'ya: İçini doldurun!

Temsilcimiz Başakşehir'in Paris Saint Germain'e konuk olduğu Şampiyonlar Ligi mücadelesinde skandal bir olay yaşandı. Maçın 14. dakikasında 4. hakem Sebastian Coltescu, Başakşehir Yardımcı Antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı söylemlerde bulundu. Pierre Webo ve Demba Ba başta olmak üzere Başakşehir'in sergilediği cesaretli ve kararlı tutum takdir topladı. Yazarımız Ali Ece, PSG - Başakşehir maçında yaşananları TRT Spor'da değerlendirdi ve UEFA'ya sert tepki gösterdi.

Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. hafta maçında PSG'ye konuk oldu. Maçın 4. hakemi olan Sebastian Coltescu, temsilcimiz Medipol Başakşehir'in Yardımcı Antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı söylemlerde bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşma bugün oynanacak olsa da Başakşehir, maçın 14. dakikasında yaşanan skandalın ardından sahadan çekilerek kararlı bir tutum sergiledi. Yazarımız Ali Ece, TRT Spor'da yayınlanan Avrupa'dan Futbol programında yaşananları değerlendirdi.

UEFA'ya sert tepki gösteren Ali Ece, ''UEFA, ırkçılığa savaş açtığını iddia ediyor o zaman içini doldurmak lazım.'' ifadesini kullandı. İşte Ali Ece'nin PSG - Başakşehir maçında yaşanan skandal olaya karşı tepkisi...

YORUM YAZ