MENÜ

Alex Morgan izleyenleri şaşkına çevirdi!

Oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Amerikalı milli futbolcu Alex Morgan, 9 aylık hamile olmasına rağmen yaptığı sporla görenleri şaşkına çevirdi. İşte o zorlu antrenman!

Şu an kiralık olarak Olympique Lyonnais forması giyen Amerikalı milli futbolcu Alex Morgan, kendisini izleyenleri adeta şaşkına çevirdi. Futbola olan yeteneği ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan 30 yaşındaki güzel oyuncu, 9 aylık hamile olmasına rağmen sporunu asla aksatmadı. Yaptığı ağır antrenmanla görenleri şaşkına çeviren o anları sosyal medya hesabından paylaşan Morgan, o anları işte böyle paylaştı...

Haberin Devamı

Alex Morgan kimdir?

Alex Morgan, Amerikalı kadın millî futbolcudur. Şu an kiralık olarak Olympique Lyonnais takımının formasını giymektedir. Daha önce; West Coast FC, California Storm, Pali Blues, Western New York Flash, Seattle Sounders Women, Portland Thorns FC ve Orlando Pride takımlarında oynadı. ABD formasını ise 120 kez giydi ve 73 gol attı. Ayrıca millî formayla; 2011 FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda ikincilik ve 2012 Yaz Olimpiyatları'nda ise altın madalya sevinci yaşadı. 13 numarayı tercih etmesinin sebebi ise futbola 13 yaşında başlaması olmasıdır. Alex Morgan, ayrıca; Sports Illustrated Swimsuit Issue'nin 2012 dergisinin çekimleri için üzeri boyalı bir şekilde kameralar karşısında poz verdi. FC Barcelona taraftarı olup, o kulübü de ziyaret etti. 2014 yılında ise Orlando City Orta Sahası Servando Carrasco ile evlendi.

YORUM YAZ