MENÜ

Victor Osimhen'i çıldırttılar: 'Pislik ve rezil birisin!'

Napoli'nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, takım arkadaşı olan Khvicha Kvaratskhelia'nın menajerine çok sert sözler söyledi.

Victor Osimhen'i çıldırttılar: 'Pislik ve rezil birisin!'

Napoli'nin yıldızı Victor Osimhen, transfer olacağına dair söylentilere çok sert tepki gösterdi. Nijeryalı golcü, Khvicha Kvaratskhelia'nın menajeri olan Mamuka Jugeli'ye ağır konuştu. 

Haberin Devamı

25 yaşındaki golcü sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Sevgili Mamuka Jugeli, sen bir pislik ve rezil birisin. Senin mantık anlayışından utanıyorum. Adımı ağzına alma" ifadelerini kullandı. Mamuka Jugeli, Osimhen'in Suudi Arabistan'a gideceğine dair sözler söylemişti ve yıldız futbolcu, bu spekülasyonlara sinirlenerek sert çıkışı yaptı.

Victor Osimheni çıldırttılar: Pislik ve rezil birisin

Sözleşme imzalamıştı

İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli, Victor Osimhen ile yakın zamanda sözleşme yeniledi. İtalyan kulübü, aralık ayında Nijeryalı golcünün kontratını 2026 yılına kadar uzattı. Serie A'da geçen sezon 26 kez ağları sarsarak gol krallığına ulaşan Osimhen, Napoli'nin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Nijeryalı golcü bu sezon ise şu ana kadar18 maçta 8 gol atıp 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

Victor Osimheni çıldırttılar: Pislik ve rezil birisin

YORUM YAZ