MENÜ

Veyis Kanber: Takdir haklarını tamamen rakipten yana kullandı

Efeler 09 SFK'da teknik direktör Veyis Kanber, 1-1 berabere kaldıkları Eynesil Belediyespor maçının ardından konuştu, "Takdir haklarını tamamen rakipten yana kullanan hakem, Karadeniz bölgesinden olması nedeniyle şüphe uyandırdı. TFF'nin böyle bir maça neden o bölgeden bir hakem verdiğini anlamış değiliz." dedi.

Veyis Kanber: Takdir haklarını tamamen rakipten yana kullandı

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezonun flaş ekiplerinden Efeler 09 SFK, evinde Eynesil Belediyespor önünde galibiyet ve grup liderliğini uzatmanın son dakikasında kaçırdı. Maçta son anlara 1-0 önde giren Aydın ekibi 90+5'te beraberlik golünü ağlarında gördü. Grupta 4 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puana ulaşan Efeler, 10 puana ulaşarak lider olma fırsatını tepti.

Haberin Devamı

Teknik direktör Veyis Kanber, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Çok rahat kazanabileceğimiz maçta, golden sonra cömertçe harcadığımız pozisyonlar farkı getirmeyince, uzatmaların son dakikasında yediğimiz gol ile evimizde 2 puan bıraktık. Bunun için çok üzgünüz. Rakip takım ilk yarıda oyunu soğutmaya çalıştı. Taçlarda, autlarda oyun oynanmasına izin vermedi. Hakem de buna göz yumdu. İkinci yarıda rüzgarla birlikte oyun bozuldu. Hakemin kararları tamamen rakipten yana oldu. Bulduğumuz karşı karşıya iki gol pozisyonunu da harcayınca maçın sonucunun beraberlik olması kaçınılmaz oldu. Son dakikada hakemin verdiği penaltı pozisyonu faul olsa bile 18'in içinde değil, dışında olan bir hareket olarak görünüyor. Takdir haklarını tamamen rakipten yana kullanan hakem, Karadeniz bölgesinden olması nedeniyle şüphe uyandırdı. TFF'nin böyle bir maça neden o bölgeden bir hakem verdiğini anlamış değiliz. Maalesef çok üzgünüz. Önümüzdeki Amasyaspor FK maçında bu iki puanı telafi etmeye çalışacağız" dedi.

YORUM YAZ