MENÜ

Valencia'dan afetzedelere destek: Türkiye için dua et

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Futbol dünyası yardım kampanyaları başladı. İspanyol kulübü Valencia'dan depremzedelere destek geldi.

Valencia'dan afetzedelere destek: Türkiye için dua et

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde büyük yıkımları beraberinde getiren deprem faciasının ardından yardım kampanyaları başladı. Futbol dünyası da yardım kampanyalarında ön saflarda yer aldı.

Haberin Devamı

VALENCIA'DAN DEPREMZEDELERE DESTEK

İspanyol takım Valencia La Liga'nın 21. haftasında Athletic Bilbao ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin 17. dakikasında Castillejo ile gol bulan Valencialı futbolcular, kenara gelerek beyaz bir forma açtı. Formanın üzerinde "Türkiye için dua et" ifadeleri yer aldı.

YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Ayrıca İspanyol kulüp, meydana gelen depremlerden etkilenen Türkiye ve Suriye için yardım kampanyası başlattı.

TFF LİGDEN ÇEKİLMELERİ KABUL ETTİ

TFF, Süper Lig’de mücadele eden Hatayspor ile Gaziantep FK’nın yanısıra Birinci Lig’den Yeni Malatyaspor ve Adanaspor, TFF İkinci Lig’den Adıyaman FK, TFF Üçüncü Lig ekiplerinden Malatya Arguvanspor’un ligden çekilme taleplerini kabul etti.

Haberin Devamı

Federasyon bu kulüplerin 2022-2023 futbol sezonunda 06.02.2023 tarihinden itibaren kalan müsabakalarda hükmen yenik (3-0) sayılmasına ve rakip takımların (3-0) galip sayılmasına da karar verdi.

Ayrıca çekilme talepleri kabul edilen kulüplerin 2023-2024 futbol sezonunda; 2022-2023 sezonunda bulundukları liglerde sportif faaliyetlerinin devamını da garanti altına aldı.
Bu arada tüm profesyonel liglerdeki çekilen takımlara sezonun kalan kısmına ait Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde doğan garanti alacakları da ödenecek.

YORUM YAZ