MENÜ

Valencia-Real Madrid maçında benzeri görülmemiş skandal! Hakem golü vermedi, maçı bitirdi...

İspanya La Liga'nın 27. hafta karşılaşmasında Real Madrid deplasmanda Valencia ile karşı karşıya geldi. 2-0 geriye düşen Real Madrid, 76. dakikada geri dönerken mücadelenin 90+9. dakikasında eşi benzeri görülmemiş bir skandal yaşandı. İşte detaylar...

Valencia-Real Madrid maçında benzeri görülmemiş skandal! Hakem golü vermedi, maçı bitirdi...

İspanya La Liga'nın 27. haftası zorlu bir mücadeleye ev sahipliği yaptı. Msetalla Stadyumu'nda Valencia, lider Real Madrid'i konuk etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya konuk ekip hızlı başladı. 27. dakikada Hugo Duro'nun golüyle 1-0 öne geçen Valencia, üç dakika sonra ise Yaremchuk'un golüyle farkı ikiye çıkardı. 45+5. dakikada Vinicius Junior'ın golüyle skor 2-1'e geldi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahada sert bir mücadele vardı. Real Madrid, 76. dakikada Vnicius Junior'ın kendisinin ve takımının ikinci golüyle beraberliği yakaladı: 2-2. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

HAKEMDEN TARİHE GEÇECEK SKANDAL!

Valencia-Real Madrid maçını dünyaca ünlü İspanyol hakem Jesus Gil Manzano yönetti. 40 yaşındaki hakem karşılaşmanın bitiş düdüğüyle beraber bir skandala imza attı.

Haberin Devamı

90+9. dakikada Brahim Diaz ceza sahasında topla buluştu. Topu kaleye göndermek istedi, ancak açı bulamadı. Topu ceza sahasının sağ tarafına doğru süren Brahim Diaz'ın kale alanına gönderdiği topu Jude Bellingham kafa vuruşuyla filelere gönderdi. Konuk ekip oyuncuları sevinirken hakem orta nokta yerine maçı bitiren düdüğü çaldı.

BELLINGHAM KIRMIZI KART GÖRDÜ

Real Madridli oyuncular bir anda Hakem Jesus Gil Manzano'nun çevresini sararak çok sert bir şekilde itirazlarda bulundu. Hakem maçı bitirdiğini işaret ederek golü geçerli saymadı. İtirazlar esnasında ise İngiliz yıldız kırmızı kart gördü.

Valencia-Real Madrid maçında benzeri görülmemiş skandal Hakem golü vermedi, maçı bitirdi...

ANCELOTTI'DEN HAKEM SÖZLERİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcı, Hakem Jesus Gil Manzano'nun golü geçerli saymayıp maçı bitirmesiyle ilgili olarak, "Söyleyecek fazla bir şey yok. Eşi benzeri görülmemiş bir şey oldu ve bu daha önce hiç başıma gelmemişti. Bellingham'ın kırmızı kart görmesine sinirlendim, çünkü hakaret etmedi. 'Lanet olası gol' dedi ve gerçek bu. Bakalım hakem raporunda ne yazacak.

İZLEYENLERİ ŞOKE EDEN SAKATLIK

Karşılaşmanın 89. dakikasında ev sahibi ekip sakatlık şokuyla sarsıldı. Takımın başarılı savunma oyuncularından Mouctar Diakhaby, ceza sahası içinde bir topa müdahale etmek isterken rakip oyuncuyla çarpıştı. Ters bir şekilde dizinin üstüne düşen 27 yaşındaki oyuncu sedyeyle saha kenarına alındı. Dikahaby'nin yerine ise Cenk Özkaçar oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı
Suarez ortaladı, Messi hakkını verdi! Muhteşem gol

Valencia-Real Madrid maçında benzeri görülmemiş skandal Hakem golü vermedi, maçı bitirdi...

YORUM YAZ