MENÜ

Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin'den Fenerbahçe yorumu: Asıl soru şu...

Fenerbahçe'nin yarın deplasmanda karşı karşıya geleceği Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'nın teknik direktörü Alexander Blessin, sarı - lacivertlilerle oynanacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, Son 16 Turu'nda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Belçika'da oynanacak olan ilk karşılaşma öncesi, ev sahibi ekibin teknik direktörü Alexander Blessin basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

FENERBAHÇE'NİN KADROSU AÇIKLANDI

Belçika’ya giden sarı-lacivertlilerin kamp kadrosu de belli oldu. Listede Rodrigo Becao, İrfan Can Kahveci ve Joshua King yer almadı. Fenerbahçe'nin 23 kişilik kamp kadrosu şöyle:

Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessinden Fenerbahçe yorumu: Asıl soru şu...

"Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Leonardo Bonucci, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Ahmet Necat Aydın, Muhammet İmre, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, İsmail Yüksek, Fred Santos, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi ve Çağrı Fedai."

Haberin Devamı

'KUPADAKİ EN ÖNEMLİ TAKIMLARDAN BİRİ'

Teknik Direktör Alexander Blessin, basın toplantısında şu ifadeleri kullandı: "Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz. Bu kupadaki en önemli takımlardan bir tanesi.

Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessinden Fenerbahçe yorumu: Asıl soru şu...

Konferans Ligi'ni ne kadar ciddiye aldıkları bizim için önemli. Süper Lig'de Galatasaray'ın iki puan arkasındalar. Üzerlerinde ciddi bir baskı var. Kaliteli oyunculara sahipler. Asıl soru şu, bu oyunculardan hangileri yarın sahaya çıkacak?  Konferans Ligi'nde genelde Batshuayi'yi oynatıyorlar fakat Dzeko da çıkabilir."

Edin Dzeko: Fenerbahçe’ye bireysel hedeflerimi gerçekleştirmek için gelmedim

Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessinden Fenerbahçe yorumu: Asıl soru şu...

YORUM YAZ