MENÜ

Unai Emery resmen imzaladı! Aston Villa duyurdu...

İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa, Teknik Direktör Unai Emery'nin sözleşmesinin 2027 yılına kadar uzatıldığını duyurdu.

Unai Emery resmen imzaladı! Aston Villa duyurdu...

İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa, Teknik Direktör Unai Emery'nin sözleşmesinin 2027 yılına kadar uzatıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Aston Villa, baş antrenör Unai Emery'nin sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatmayı kabul ettiğini duyurmaktan heyecan duyuyor. İspanyol teknik adam, göreve geldiği ekim 2022'den bu yana kulübü dönüştürdü ve geldiği sırada 17. sırada bulunan Villa'yı Premier Lig'de yedinci sıraya taşıdı. Böylece 52 yaşındaki menajer 2010'dan bu yana kulübü ilk kez Avrupa'ya taşıdı. Kulüp şu anda gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda ilerlerken Emery'nin kıta sahnesindeki zengin deneyimi de bizi 42 yıl sonra ilk kez Avrupa'da yarı finale taşıdı" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

UNAI EMERY'DEN AÇIKLAMA

Aston Villa'nın resmî internet sitesinde, Unai Emery'nin açıklaması da yer aldı. İspanyol teknik adam, "Villa taraftarları, kulüp sahipleri, yönetim ve gurur duyduğumuz bu harika oyuncu grubuyla birlikte yolumuzun tadını çıkarıyoruz. Ben ve futbol yönetimi, kulüp sahiplerinin vizyonunu paylaşıyoruz. Nassef [Sawiris] ve Wes [Edens] çok destekleyici ve saygılılar. Bu futbol kulübünü geliştirmek için iyi bir ortamımız ve doğru bir yapımız var. Bu süre zarfında bulduğumuz çalışkan ruhu, akıllıca kararları ve sahiplerle koordinasyonu sürdürmeliyiz. Daha iyi iyi olmak için çalışacağız ve birbirimizden taleplerimiz olacak. Hırs zaten bu projenin sloganıdır ve her zaman da öyle olmalıdır" sözlerini sarf etti.

YORUM YAZ