MENÜ

Tuzlaspor - Manisa FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Kırmızı Grup’ta Bandırmaspor’un, Beyaz Grup’ta Samsunspor’un ardından TFF 1. Lig’e yükselecek son takım, TFF 2. Lig play-off finaliyle belli olacak. Tuzlaspor ile Manisa Futbol Kulübü tarihinde ilk kez 1. Lig’e çıkmak için mücadele edecek. Futbolseverler heyecanla beklenen maçın yayın bilgilerini google üzerinden araştırıyor. Tuzlaspor - Manisa FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularının yanıtları ve kritik maç ile ilgili detaylar haberimizde.

Tuzlaspor - Manisa FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 2. Lig’de Antalya’da düzenlenen Play-Off maçlarında çeyrek finalde İnegölspor ve yarı finalde Sancaktepe’yi eleyerek finale kalan Manisa Futbol Kulübü, tarihinde ilk kez TFF 1. Lig’e yükselmek için Ankara Demir’i saf dışı bırakan Tuzlaspor’la karşılaşacak. Finalde normal sürede veya eşitlik halinde 15’er dakikalık uzatma bölümü ile gerekirse seri penaltılarda rakibini mağlup eden taraf adını TFF 1. Lig’e yazdıracak. Geçen sezon da Play-Off oynayan Manisa ekibi, bu sezon Beyaz Grup’u uzun süre lider götürdüğü ligde ikinci sıraya düşmüş, koronavirüs salgını sonrası sezonun kalan bölümü oynanmayınca Play-Off’a kalmıştı. Ligde Kırmızı Grup’ta 53 puanla dördüncü sırayı elde eden Tuzlaspor, Antalya’da Kastamonuspor ve Ankara Demirspor’u eleyerek finale kaldı.

Haberin Devamı

Tuzlaspor - Manisa FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Antalya Stadı’nda oynanacak final saat 21.00’e başlayacak. Ümit Öztürk’ün yöneteceği mücadeleyi A Spor yayınlayacak.

Tuzlaspor - Manisa FK muhtemel 11'ler:

Tuzlaspor: Bayram, Doğan, Bülent, Kemal, Sadık, Gökcan, Muhammed, Samet, Burak, Göksu, Batuhan

Haberin Devamı

Manisa FK: Ömer, Salih, Mehmet, Erhan, Sertaç, Abdurrahman, Nizamettin, Onur, Umut, Ali Çamdalı, Serdar

Meydana dev ekran

Manisa Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına alınan tedbirler kapsamında finali tribünde izleyemeyecek taraftarlar için Cumhuriyet Meydanı’na dev ekran kurduracak. Final heyecanını Manisa’ya yaşatacak Büyükşehir Belediyesi, sosyal mesafe kuralına dikkat edilmesi için önlemleri de alacak.

Daha önce hiç TFF 1. Lig’de yer almayan iki takım, geçen sene TFF 2. Lig play-off çeyrek finalinde karşılaşmıştı. Tuzlaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın’ın çalıştırdığı Manisa FK, Tuzlaspor’u elemişti. Manisa FK Teknik Direktörü Cihat Arslan, artık son engele geldiklerini belirterek finalde gülen taraf olacaklarını söyledi.

YORUM YAZ