MENÜ

Türkiye için paha biçilemez reklam

Türkiye, tarihindeki ikinci Şampiyonlar Ligi finalini de harika bir şekilde gerçekleştirdi. Muhteşem bir açılış töreni yapıldı. Tribünde 70 bin, ekranları başında dünyada 400 milyona aşkın futbolsever, finale tanıklık etti.

Türkiye için paha biçilemez reklam

Dünyadaki tüm futbolseverlerin gözü, İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaydı. Tribünde 70 bini aşkın taraftar, 200'den fazla ülkede yaklaşık 400 milyon kişi, ekranları başından dev karşılaşmayı büyük bir heyecanla takip etti. Her anlamda paha biçilemez bir reklam yapan ülkemizdeki final öncesinde harika bir açılış töreni gerçekleşti. Açılışta Grammy ödüllü şarkıcı Burna Boy ve "En İyi Yeni Sanatçı" dalında Grammy adaylığı da dahil rekorlarla dolu bir yıl geçiren Anitta ve ünlü DJ Alesso, izleyenlere unutulmaz bir şov yaşattı.

Haberin Devamı

Türkiye için paha biçilemez reklam

Hakan üzüldü İlkay sevindi

Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkma başarısı gösteren tarihteki 5.Milli futbolcumuz olan Hakan Çalhanoğlu, şampiyonluğa ulaşsaydı, bir ilki başaracaktı. Inter'de ilk 11'de sahaya çıkan Hakan, çok istediği kupaya ulaşamadı. Tecrübeli futbolcu, bu sezon takımıyla İtalya Süper Kupası ve İtalya Kupası'nı havaya kaldırmıştı. Hakan, kaybeden tarafta yer alırken Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Manchester City ile mutlu sona ulaştı. Kaptan İlkay, böylece kupayı kazanan ilk Türk unvanını elde etti.

City 24 yıllık rekoru kırdı

Bu sezon İngiltere Premier Lig'de ve FA Cup'ta kupa kaldıran Manchester City, Devler Ligi zaferinin altından müthiş bir başarının da altına imza atmış oldu. Ada temsilcisi, Manchester United'dan (1998-1999) sonra üçleme yapan ilk takım oldu. City'nin hocası Guardiola, daha önce 2008-2009'da Barcelona'da La Liga'yı, Kral Kupası'nı ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak, İspanya'da bu başarıyı tekrarlamıştı.

Haberin Devamı

6. final 3. kayıp

İnter, tarihinde daha önce 1964, 1965, 2010 ve yılların Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmüştü. 1967 ve1972'deisekaybeden İtalyan ekibi, 6. finaline dün akşam çıktı. Fakat İnter, sahadan hüsranla ayrılarak 6. finalinde 3. kez kaybetti.

İtalyanlar'ın büyük üzüntüsü!

33 yıl önce İtalyan kulüpleri Avrupa'da fırtına gibi esti. Şampiyonlar Ligi'nde Milan, UEFA Kupası'nda Juventus ve Kupa Galipleri Kupası'nda Sampdoria mutlu sona ulaştı. Bu yıl da 3 kupada İtalyan takımları finale çıktı fakat Avrupa Ligi'nde Roma, Sevilla'ya, Konferans Ligi'nda Fiorentina, West Ham United'a yenildi. Dün gece de Inter, finalde kaybetti. Böylece Çizme ekipleri 3'te 0 yaptı!

Türkiye için paha biçilemez reklam

 

YORUM YAZ