MENÜ

Tüm spor camiasına teşekkürler!

Ülkemizde yaşanan iki büyük depremin ardından dünya seferber oldu. Avrupa'nın büyük ligleri ve takımları harekete geçti. Kulüpler hem maddi hemde manevi desteklerini Türkiye'ye iletti. Merih Demiral önderliğinde dünya yıldızları formalarını açık artırmaya çıkardı. Maçlardan önce 1 dakikalık saygı duruşu kararı alan UEFA, maddi destekte bulundu.

Tüm spor camiasına teşekkürler!

Ülkemizde yaşanan iki büyük depremin ardından dünya seferber oldu. Avrupa'nın büyük ligleri ve takımları harekete geçti. Kulüpler hem maddi hemde manevi desteklerini Türkiye'ye iletti. Merih Demiral önderliğinde dünya yıldızları formalarını açık artırmaya çıkardı. Maçlardan önce 1 dakikalık saygı duruşu kararı alan UEFA, maddi destekte bulundu. Ayrıca kulüpler de destek olabilmek için kampanyalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Tüm spor camiasına teşekkürler

Messi'den sonra Neymar ve Mbappe..

Süperstarların imzalı formasını açık artırmaya çıkarıp, depremzedelere destek olmak isteyen Merih Demiral; Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leanordo Bonucci gibi isimlerden 5 milyon Euro'luk geliri bağışlamıştı. Yardım kampanyasına; Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Alvaro Morata, Harry Kane, Erling Haaland, Antoine Griezmann ve Lionel Messi dahil olurken, iki yıldız daha ülkemize destek oldu. Neymar ve Kylian Mbappe de depremzedeler için imzalı formalarını Merih aracılığıyla açık artırmaya çıkardı.

Tüm spor camiasına teşekkürler

İtalya'dan destek başladı

Maçlardan önce saygı duruşu yapılması hakkında alınan karar önceki gün oynanan maçlarla birlikte başladı. İtalya Serie A'da Milan ile Torino arasında oynanan mücadele öncesinde depremzedeler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Haberin Devamı

La Liga'dan saygı duruşu

İspanya La Liga Yönetimi de Türkiye'nin yanında... Federasyon tarafından alınan karara göre bu hafta oynanacak bütün maçların öncesinde depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirilecek.

Tüm spor camiasına teşekkürler

UEFA'dan 200 bin Euro

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için UEFA, haftanın maçlarında saygı duruşu yapılmasına karar verdi. Ayrıca organizasyon tarafından yapılan açıklamada UEFA, deprem mağdurlarına yardım için ilk etapta Türkiye Futbol Federasyonu'na150 bin, sivil toplum kuruluşlarına ise 50 bin Euro yardım da bulunacak.

Derbinin formaları bağışlanacak

İngiltere'de yarın Liverpool ve Everton arasında bir derbi heyecanı yaşanacak. Merseyside derbisinde giyilen formalar, maç sonunda açık artırmaya çıkarılıp, elde edilen gelirler ülkemize gönderilecek.

Premier Lig'den dev destek

İngiltere Premier Lig yönetimi, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada,Türkiye'de ve Suriye'de depremzedelere destek için 1milyon Sterlin bağışta bulunacağını duyurdu. Açıklamada olaylardan dolayı üzgün olduklarını belirtirken, bu hafta Premier Lig'de oynanacak maçlar öncesinde saygı duruşu yapılacağı ve futbolcularında siyah kol bandı ile sahaya çıkacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Real'den giysi yardımı

İspanyol devi Real Madrid, depremzedeler için giysi topladı. Gelen son haberlere göre 20 bin 42 adet giysi,deprem bölgelerine teslim edilmek üzere yola çıktı.

YORUM YAZ