MENÜ

Tugay Kerimoğlu'ndan sürpriz imza! Sportif direktör oldu

Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) futbol takımlarından Değirmenlik Spor Kulübü'nün sportif direktörü oldu.

Tugay Kerimoğlu'ndan sürpriz imza! Sportif direktör oldu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti futbol takımlarından Değirmenlik Spor Kulübü, sportif direktörlük pozisyonu için eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Kulüp Başkanı Hakan Törehan ile görüşen Kerimoğlu, yarın KKTC'ye gidecek. Son görüşmenin ardından resmi imzayı atacak olan Tugay Kerimoğlu, ardından görevine başlayacak.

Tugay Kerimoğlu kimdir?

Tugay Kerimoğlu'nun futbol kariyeri çok önemli başarılarla dolu. Özellikle futbola Galatasaray'ın altyapısında başlayan oyuncu, kısa süre içerisinde kendini göstermeyi başardı. Böylece alt yaş gruplarında milli takımada çağrıldı ve defalarca forma giydi. Fazla zaman geçmeden 1987-88 ya da Galatasaray A takımına yükselmeyi Başaran Tugay Kerimoğlu, ilk profesyonel maçını da Çaykur Rizespor takımına karşı gerçekleştirdi. O sezon toplamda 4 maça çıkan Tugay Kerimoğlu henüz ilk sezonunda şampiyonluk gördü.

Uzun yıllar Galatasaray formasını terleten ve çok önemli başarılar elde ederek Galatasaray tarihine geçen Tugay Kerimoğlu, daha sonra Avrupa'ya açıldı ve İskoçya'nın yolunu tuttu. Ilk sezonda Class Glasgow Rangers takımı ile gösterdiği muhteşem performansın ardından bu defa İngiltere'ye transfer oldu ve Blackburn Rovers takımında oynamaya başladı. Burada toplamda 8 sezon geçiren oyuncu, aynı şekilde futbol kariyerini de burada son verdi.

YORUM YAZ