MENÜ

Trendyol Süper Lig ve 1. Lig fikstür çekim tarihleri belli oldu

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig fikstür çekimleriyle ilgili detaylar belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak fikstür çekimi öncesi açıklama yaptı.

Trendyol Süper Lig ve 1. Lig fikstür çekim tarihleri belli oldu

Süper Lig ve 1. Lig’in yeni sezondaki isim sponsoru belli oldu. Trendyol, her iki ligin de adını aldı. Dün gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulunan başkan Mehmet Büyükekşi, “Ülkemizin en güçlü ve hızlı büyüyen markalarından biri olan Trendyol, hem Süper Ligimiz’in hem de 1. Ligimiz’in isim sponsoru oluyor. “Trendyol Süper Lig” ve “Trendyol 1. Lig” adı Türk futboluna hayırlı olsun. Bu iş birliğimiz Süper Lig ve 1’inci Lig’deki 39 kulübümüzün yeni yetenekleri Türk futboluna kazandırmasına, uluslararası Türk yıldızların yetişmesine de fayda sağlayacak. Böylece Milli Takımlarımız geniş ve kaliteli bir oyuncu havuzuna sahip olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig ve 1. Lig fikstür çekim tarihleri belli oldu

'TÜRK FUTBOLU BU DEĞERLİ ÇALIŞMALAR SAYESİNDE KURTULACAK'

Ekonomik anlamda problemlerin yaşandığı bu dönemde yapılan sponsorluk anlaşmasının önemli olduğunu ifade eden Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Süleyman Hurma, “Bu anlaşmayı onurlandırmak, aldığımızın yüz katını geri vermek bizim hedefimiz olmalıdır. Göreve geldiğinden bu yana futbol ekonomisine destek vermek için olağanüstü çaba gösteren Sayın Başkanımız ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine de çok teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki Türk futbolu bu ekonomik sıkıntılar sarmalından bu değerli çalışmalar sayesinde kurtulacaktır” diye konuştu.

FİKSTÜR TARİHLERİ BELLİ OLDU

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig fikstür çekimleriyle ilgili detaylar belli oldu. TFF, Süper Lig fikstür çekiminin 18 Temmuz 2023 Salı günü saat 19.30'da, 1. Lig fikstür çekiminin 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 19.00'da yapılacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig ve 1. Lig fikstür çekim tarihleri belli oldu

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Trendyol Süper Lig fikstür çekimi 18 Temmuz 2023 Salı günü saat 19.30'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaz bahçesinde başlayacak etkinlikle gerçekleştirilecektir. Trendyol 1. Lig fikstür çekimi ise 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 19.00'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecektir."

YORUM YAZ