MENÜ

Transferde skandal! Belgeler yetişmedi

Avrupa'da devre arası transfer dönemi 31 Ocak'ta sona erdi. Birçok kulüp kadrosunu takviye ederken, Çağlar Söyüncü ve Hakim Ziyech transferlerinde skandal gelişmeler yaşandı.

Transferde skandal! Belgeler yetişmedi

Dünya futbolunda tüm gözler Avrupa'daki transfere çevrildi. Kulüpler transferin son gününde kadrolarına takviye gerçekleştirirken İngiliz ekibi Chelsea, yılın transferinde büyük bir skandala imza attı. Öte yandan Çağlar Söyüncü ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA TRANSFER DÖNEMİ BİTTİ

Dünyanın önde gelen ligleri olan Premier Lig, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, La Liga'da 2023 kış transfer dönemi 31 Ocak 2023'te sona erdi.

SÜPER LİG'DE NE ZAMAN BİTECEK?

Süper Lig'de ikinci transfer ve tescil dönemi 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek.

ATLETICO ÇAĞLAR TRANSFERİNİ ASKIYA ALDI

Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid transferi FFP nedeniyle askıya alındı. Milli futbolcu sezon sonunda transfer olacak. (Fabrizio Romano)

Transferde skandal Belgeler yetişmedi

HERTA BERLİN TOLGA CİĞERCİ'Yİ KADROSUNA KATTI

Hertha Berlin, Tolga Ciğerci'yi kadrosuna kattığını açıkladı. Alman ekibinden yapılan açıklamada, Tolga Ciğerci ile 1.5 yıllık sözlşem imzalandığı bildirildi.

Transferin ardından açıklamalarda bulunan Tolga Ciğerci "Bu kulüp benim için çok şey ifade ediyor. Geri döndüğüm için mutluyum." diye konuştu. Tolga Ciğerci, Hertha Berlin 6 numaralı formayı giyecek.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de MKE Ankaragücü ile 16 maça çıkan 30 yaşındaki oyuncu, 2 gol ve 3 asist kaydetti.

BYTYQI OLYMPIAKOS'A TRANSFER OLDU

Konyaspor'un yıldız futbolcusu Zymer Bytyqi, Olympiacos'a transfer oldu. Bonservis bedelinin 1 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor. Konyaspor, Bytyqi'yi 2 yıl önce bedelsiz kadrosuna katmıştı.

Transferde skandal Belgeler yetişmedi

CHELSEA, ZIYECH'İN BELGELERİ ZAMANINDA GÖNDERMEDİ

Chelsea, Hakim Ziyech transferi için belgeleri zamanında göndermedi. Transfer bu yüzden resmileşmedi.

3 KEZ YANLIŞ BELGE GÖNDERİLDİ

PSG, Hakim Ziyech transferini tamamlamak için Chelsea'den doğru evrakları istedi ancak İngilizler 3 kez yanlış evrak gönderdi Fransız kulübü, Fransa Futbol Federasyonu ile görüşüp çözüm arayacak. (Loic Tanzi/L'Equipe)

Çağlar Söyüncü'nün Hayali

YORUM YAZ