MENÜ

Transfer günlüğü

Herkes sustu, şimdi kulüpler konuşacak. Yeni sezon için takımlarını güçlendirmek isteyen kulüpler çalışmalara başladı. Spor Toto Süper Lig kulüplerinin basında Spor Toto çıkan transfer haberlerini sizler için hazırladık. Her gün, bu sayfadan yeni transfer iddialarını, gerçekleşen transferleri takip edebilirsiniz.

Transfer günlüğü

Roma'yı 13 milyona yakacak

Fenerbahçe'nin yıldız adayı Salih Uçan'a Roma'nın sevdası bitmedi. Roma yönetimi dün Başkan Aziz Yıldırım'la İstanbul'da buluştu ve yine 10 milyon euro teklifle kapıyı çaldı. Aziz Yıldırım ise 13 milyon euro istedi. (Akşam)

Akhisar'dan büyüklere veto


Akhisar Belediyespor, Uğur Demirok, Oumar Niasse ve Bilal Kısa'yı satmama kararı aldı. Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Satılık futbolcumuz yok. Akçay hoca da futbolcuların kalmasını istiyor" dedi. (Akşam)

Olympiakos'tan 2.5 milyon euro


Nordin Amrabat'ı kiralamak için Malaga'nın Galatasaray'a baskısı devam ederken Olympiakos da 2.5 milyon euroyu gözden çıkardı. (Akşam)

Veli'ye izin yok

Veli Kavlak'a Bundesliga ve Serie A'dan birçok takım talip oldu. Gurbetçi oyuncunun menajeri Max Hagmayr, Kartal'ın gelen tüm teklifleri reddettiğini söyledi. (Akşam)

Serhat ve Umur'a kanca

Trabzonspor Ajax'ın altyapasında oynayan 19 yaşındaki Serhat Çakmak'ı bitirmek üzere. Bordo-mavililer Samsunsporlu Aminu Umar için de görüşmeleri sürdürüyor. (Star)

Colman'a Timsah talip

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Gustavo Colman'a Bursaspor'da talip oldu. (Star)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Webo ve Holmen'e talip

Süper Lig'e yeniden dönen İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski futbolcuları Webo ve Holmen'e talip oldu. (Star)

Anderson'a Bilic'ten veto

Beşiktaş'a Manchester United'ın Brezilyalı yıldızı Anderson'un teklif edildiği ortaya çıktı. Ancak bu öneri Slaven Bilic tarafından veto edildi. (Star)

Kartal'a Çin malı forvet önerdiler

Hücum hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılara son olarak Çin'in Guangzhou takımında foma giyen forvet oyuncusu Elkenson teklif edildi. (Hürriyet)

Trabzonspor'a Rumen sol bek

Trabzonspor'un sol bek adayları arasına Steaua Bükreş'in 28 yaşındaki oyuncusu Iasmin Latovlevici girdi. (Sporx)

Yobo, Krasic ve Holmen yolcu

Fenerbahçe'de, Caner Erkin ile yapılan görüşmenin yanı sıra yönetim, 3 futbolcunun takımdan kesin olarak gönderilmesine karar verdi. (Skorer)

Haberin Devamı
YORUM YAZ