MENÜ

Trabzonspor'dan orta saha ve stoper harekatı! Transfer şov başlıyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, takıma dahil edeceği oyuncuları gözüne kestirdi. Fırtına, orta saha ve stoper pozisyonuna transfer yapmak için kolları sıvadı. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'dan orta saha ve stoper harekatı! Transfer şov başlıyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, takıma dahil edeceği oyuncuları gözüne kestirdi. Fırtına, orta saha ve stoper pozisyonuna transfer yapmak için kolları sıvadı. Bordo-Mavili ekibin transfer harekatıyla ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...

Haberin Devamı

KULÜPTE BÜYÜK YENİLİKLER YAŞANDI

2 yıl önce yaşadığı şampiyonluğun ardından yarıştığı tüm kulvarlarda hayal kırıklığı yaşayan bordo-mavililer için geride kalan sezon başkan ve 3 teknik direktör değişimiyle geçti. Ertuğrul Doğan’ın başkan seçilmesiyle hoca arayışlarına girilen takım, Orhan Ak ve İhsan Derelioğlu’na kısa sürelerle emanet edildikten sonra yeni hocası Nenad Bjelica’ya kavuştu. Sezon bitimine 8 hafta kala göreve gelen Hırvat teknik adam yönetimindeki bordo-mavili takım, ligi 57 puanla 6’ncı sırada kapattı. Yeni dönemde başkanı, hocası, oyuncu kadrosu, sponsorlukları, çalışma, yönetim ve kadro planıyla oyun anlayışı değişen Trabzonspor, geçirdiği kötü dönemi geride bırakıp yeni sezonda yeni bir sayfa açmak istiyor.

Haberin Devamı

BJELICA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

Trabzonspor’a geçen sezon nisan ayında katılan ve 8 resmi müsabakaya çıkan teknik direktör Nenad Bjelica, bu karşılaşmalardan 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. Yeni yuvasını ve öğrencilerini tanımak için sezon bitmeden göreve başlamayı kabul eden Bjelica, yaz kampı döneminde oyuncularla birliktelik kurmayı ve takımda otorite sağlamayı başardı. Geride kalan sezonun son maçında Başakşehir’e 3-1 mağlup olan Bjelica, başarı hedefine ulaşmak için yeni sezona galibiyetle girmek istiyor. Bu gelişmelerin yanı sıra Fırtına'nın transfer harekatı da tüm hızıyla devam ediyor.

Orta sahaya Nielsen hamlesi

Tochi Chukwuani için pazarlıklarını sürdüren Trabzonspor, 20 yaşındaki yıldız adayının yanı sıra orta sahaya net bir transfer daha yapmak istiyor. Gündeme gelen oyunculardan birisi; Casper Nielsen. Club Brugge forması giyen 29 yaşındaki Danimarkalı futbolcu için temas kuruldu. Belçika ekibinin geçen sezon başında 7 milyon Euro bonservis bedeli ödediği Nielsen konusunda bonservis beklentisinin 4 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor. Fırtına bu rakamı indirmeye çalışacak. Aksi takdirde listedeki diğer isimlere geçilecek.

Trabzonspordan orta saha ve stoper harekatı Transfer şov başlıyor

Vitor Tormena’da rakip Ruslar

Nenad Bjelica’nın stoper talebi sonrasında çalışmalara hız veren Bordo-Mavililer, Braga forması giyen Vitor Tormena ile ciddi şekilde ilgileniyor. 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için yoğun görüşme trafiği var. Ancak 1.92’lik savunmacıya Rusya’dan da teklifler olduğu belirtildi. Krasnodar ve Spartak Moskova’nın Tormena’yı istediği öğrenilirken, Sambacı geleceği konusunda henüz net karar vermedi. Geçen sezon Braga’da 40 resmi maçta forma giyen Tormena, bu yıl ise Portekiz kulübünde gözden düşmüş durumda.

YORUM YAZ