MENÜ

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçında Abdullah Avcı'nın planı tutmadı!

Maça sürpriz bir kadroyla başlayan Abdullah Avcı’nın ilk yarıda hücum planı tutmadı. Fenerbahçe’nin devreyi 2-0’la kapatması sonrası ikinci devrede üst üste hamleler yapan Trabzonspor’un hocası, skor 2-2’ye gelince büyük sevinç yaşadı. Ancak Batshuayi’nin golü sonrası yıkıldı.

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçında Abdullah Avcı'nın planı tutmadı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, beklentilerden farklı bir 11 sahaya sürdü. Haftalar sonra Mendy’yi orta sahaya çekip, stoperde Fernandez’i oynatan tecrübeli çalıştırıcı, esas sürprizi Enis Destan-Pepe ikilisini birlikte oynatarak yaptı. Bardhi ile Umut Güneş’i kesen Avcı, hücumcu bir kadroyla maça başlarken, ilk yarıda planı işlemedi. Fenerbahçe’nin attığı 2 golde de orta sahadaki zaafiyet ve bırakılan boş alanlar dikkat çekerken; ikinci devrede üst üste hamleler geldi. Mendy’yi stopere alıp Fernandez’i çıkartan Avcı, orta alanı Bardhi ile güçlendirdi. O Bardhi, skoru 2-1’e getiren golü attı. Sonrasında penaltıdan Trabzonspor 2-2’yi yakaladı.

Haberin Devamı

Tarihi fırsat kaçtı

Fakat Trabzonspor skoru tutamadı. Tadic’in ortasında ceza sahasındaki karambolde Batshuayi topu ağlara yollarken, Abdullah Avcı kenarda büyük üzüntü yaşadı. Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe’yi Kadıköy’de yıkan Avcı yönetimindeki Fırtına, dün de kazansaydı 33 sene sonra bir ilki başaracak ve ezeli rakibini ligdeki iki maçta da yenmiş olacaktı.

Trabzonsporda Fenerbahçe maçında Abdullah Avcının planı tutmadı

Trezeguet yine attı ama...

Afrika Kupası’ndan döndükten sonra çıktığı 8 resmi maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergileyen Trezeguet, dün de Fırtına’nın en önemli hücum kozuydu. Mısırlı yıldız, 78. dakikada penaltıdan ağları havalandırdı. Özellikle ikinci yarıda çok istekli bir oyun sergileyen Trezeguet’nin çabası ve golü, Fenerbahçe’den puan almaya yetmedi. Hem ilk devrede hem de ikinci 45’te Pepe’nin değerlendirmediği net fırsatlar, maçın kırılma anları oldu.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Fenerbahçe maçında Abdullah Avcının planı tutmadı

Enis Destan kart cezalısı

Maça ilk 11’de başlayan ve ceza sınırında olan Enis Destan, 52. dakikada sarı kart gördü. Genç yıldız, milli ara sonrası deplasmanda oynanacak Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Dünkü karşılaşmada Trabzonspor’da sarı kart gören diğer isimler Denswil, Eren Elmalı, Trezeguet ve Umut Bozok oldu.

Trabzonsporda Fenerbahçe maçında Abdullah Avcının planı tutmadı

YORUM YAZ