MENÜ

Trabzonspor'da Enis Destan Fırtına'sı! Süper Lig kariyerinde bir ilk...

Trabzonspor, Süper Lig'in 33'üncü haftasında deplasmanda Kayserispor'la karşı karşıya geldi. Mücadelede Enis Destan, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Genç yıldız, attığı gol ve Pepe'nin attığı golün asistiyle Süper Lig'de bir ilke imza attı. Öte yandan 2018 yılından beri de bir ilki başardı.

Trabzonspor'da bu sezon gösterdiği performansla alkış alan Enis Destan, Kayserispor deplasmanında attığı ve yaptığı asistle bir ilke imza attı.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Kayserispor'a konuk oldu. Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan mücadelede Trabzonspor, Enis ve Pepe'nin attığı gollerle rakibini deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Trabzonsporda Enis Destan Fırtınası Süper Lig kariyerinde bir ilk...


TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ!

Trabzonspor'da sağ kanatta Visca'nın pasında topu alan Thomas Meunier'in kavisli ortasında iyi yükselen Enis Destan kafayla topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. 

Trabzonsporda Enis Destan Fırtınası Süper Lig kariyerinde bir ilk...

ENİS DESTAN'DAN BİR İLK!

Süper Lig kariyerinde attığı altı golün beşini kafayla kaydeden Enis Destan, Caleb Ekuban'dan (Aralık 2018) bu yana Trabzonspor formasıyla Kayserispor filelerini bu şekilde havalandıran ilk isim olmayı başardı. Enis Destan, Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta hem asist hem de gol sevinci yaşayarak bir ilke imza attı. 

Haberin Devamı

OYUNA DEVAM EDEMEDİ 

Enis Destan, yaşadığı sakatlığın ardından Kayserispor mücadelesinin 73. dakikasında yerini Umut Bozok'a bıraktı.

Mücadelenin ardından konuşan Enis Destan: "Ligin en zor deplasmanlarından birindeydik ve 3 puanla çıkmak bizi mutlu etti. Antrenmanlarda çalıştığımız pozisyonlardan gol atmak bizi çok daha mutlu etti. Daha fazla da gol atabilirdik" dedi ve sözlerini şöyle noktaladı: 

Analizleri yapıp önümüzdeki maçlara bakacağız. Kafa topları en önemli özelliklerimden bir tanesi. Bunları antrenmanlarda çok çalışıyorum. Diğer özelliklerimi de geliştirmek istiyorum.

 

YORUM YAZ