MENÜ

Trabzonspor'da Bakasetas korkusu! Fenerbahçe maçında oynayacak mı?

Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Konyaspor - Trabzonspor maçında Bakasetas'ın ilk yarının son anlarında gördüğü direkt kırmızı kart sonrası Fenerbahçe maçında forma giyip giyemeyeceği merak konusu oldu. Ayrıca yıldız futbolcuya sosyal medya üzerinden gelen tepkiler de dikkat çekti.

Trabzonspor'da Bakasetas korkusu! Fenerbahçe maçında oynayacak mı?

Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında Konya deplasmanına çıktı. Fırtına'nın başındaki ilk maçına Sivasspor karşısında çıkan ve sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrılan Nenad Bjelica, Konyaspor deplasmanında kazanıp beyaz bir sayfa açmak için sahaya çıktı.

Haberin Devamı

YİNE MAĞLUP OLDU

Bordo Mavili ekip Konya deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı ve böylece Fırtına yeni hocasıyla ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri Pozuelo ve Soner Dikmen atarken Trabzonspor'un tek golünü Hamsik attı.

Trabzonsporda Bakasetas korkusu Fenerbahçe maçında oynayacak mı

MAREK HAMSIK FİLELERİ HAVALANDIRDI

Heyecan dolu karşılaşmada gol perdesini açan isim Marek Hamsik oldu. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Enis Bardhi topun başına geçti. Ceza alanı içerisinde topla buluşan Trezeguet'in vuruşunda, meşin yuvarlak Marek Hamsik'in önünde kaldı. Tecrübeli orta sahanın yakın köşeden ağlara gönderdiği topla Trabzonspor rakibi karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Bordo-mavililerin yıldızı Marek Hamsik, 22 Ekim 2022'de oynanan Sivasspor maçı sonrası ilk kez Süper Lig'de gol sevinci yaşadı. Tecrübeli futbolcu, bu sezon ilk kez bir deplasman maçında fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Bakasetas korkusu Fenerbahçe maçında oynayacak mı

POZUELO SKORU DENGELEDİ

Zorlu müsabakanın 37'nci dakikasında sol kanattan hızlı bir şekilde ceza sahasına giren Moreno, rakiplerinden birer birer sıyrıldı ve son çizgide pasını verdi. Pozuelo vuruşunu yapmak istediği anda, savunmadan seken top bir kez daha Pozuelo'nun önünde kaldı. Yere düşerken sağ ayağıyla sert bir vuruş yapan Pozuelo, Trabzonspor karşısında skoru dengeledi.

BAKASETAS 100 MAÇINA ÇIKTI

Trabzonspor'un geldiği günden bu yana en sevilen isimlerinden biri olan ve geçen sezon da kazanılan şampiyonluğun başrol isimlerinden olan Bakasetas, Konyaspor'a karşı ilk 11'de görev aldı. Böyle Yunan futbolcu Trabzonspor formasıyla 100. maçına çıkarak 'dalya' dedi.

Trabzonsporda Bakasetas korkusu Fenerbahçe maçında oynayacak mı

KIRMIZI KART

Maçın 45+2. dakikasında Bakasetas ile Soner Dikmen, girdiği mücadelenin ardından hakem Trabzonspor lehine faul düdüğü çaldı. Bu esnada hem Bakasetas hem de Soner yerde kaldı. Sağlık ekipleri oyuncuların tedavileri için sahaya girdi.

Uzun bir süre bekleyişin ardından dakikalar 45+5. dakikayı gösterdiğinde VAR, hakemi pozisyonu izlemesi için ekrana davet etti. Kenara gelen Cihan Aydın, Bakasetas'ın hareketinin kırmızı kart olduğuna kanaat getirdi ve Yunan oyuncuya kartını gösterdi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Bakasetas korkusu Fenerbahçe maçında oynayacak mı

RAKİBİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

Direkt kırmızı kartla oyun dışında kalan Bakasetas oyundan çıkarken, rakibi Soner Dikmen'den özür dileyerek çıkması da dikkatlerden kaçmadı.

FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAYABİLECEK Mİ?

Ayrıca tecrübeli futbolcu için bir soru işareti de direkt kırmızı kart görmesi nedeniyle Bakasetas'ın kaç maç ceza alacağı...

Eğer tecrübeli futbolcu 2 maç ceza alırsa, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek ve takım arkadaşlarını zorlu deplasmanda yalnız bırakacak. Önümüzdeki hafta içerisinde Bakasetas'ın cezasının TFF'nin resmi internet sitesinden açıklanması bekleniyor. 

YUNAN FUTBOLCUYA SERT TEPKİ

Bakasetas'ın gördüğü kırmızı kartın ardından taraftarlar da oyuncuya tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden 100. maçına çıktığı için Trabzonspor resmi hesabından atılan kutlamanın altına ise yoğun tepki geldi. 

Gelen yorumlardan bazıları şu şekilde:

"100. maçında da yapmazsın bunu abicim"

"O da kutlamanın karşılığını laubali bir oyun ve laubali bir hareketle aldığı kırmızı kartla teşekkürünü sundu."

Haberin Devamı

"Güle güle Bakasetas. Emeklerin için teşekkürler."

"Çok iyi kutladı bunu Bakasetas aferin ona"

Trabzonsporda Bakasetas korkusu Fenerbahçe maçında oynayacak mı

YORUM YAZ