MENÜ

Trabzonspor'da antrenman sonrası horon!

Slovenya kampını sürdüren Trabzonspor’da, futbolcuların motivasyonunu artırmak için dün sahaya ses sistemi kuruldu. İdman boyunca farklı şarkılar çalarken, antrenman biter bitmez oyuncular horona başladı, renkli görüntüler ortaya çıktı.

Trabzonspor'da antrenman sonrası horon!

4 Temmuz’dan bu yana Slovenya’nın Kranj bölgesinde hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, oldukça yoğun tempoda çalışıyor. Teknik direktör Nenad Bjelica çoğu gün çift idman yaptırırken, sıcak havanın da etkisiyle oyuncuların adeta pestili çıkıyor. Hırvat hoca dünkü antrenmanda ise öğrencilerinin motivasyonunu artırmak adına sürpriz yaptı ve sahaya ses sistemi getirtti. İdman boyunca farklı şarkılar çalarken, antrenman biter bitmez oyuncular müzik eşliğinde horona başladı.

Haberin Devamı

Yerli isimlerin yanı sıra bazı yabancı futbolcular da çembere girerken, renkli görüntüler ortaya çıktı. Teknik heyet ise alkışlarla oyunculara eşlik etti. Karadeniz ekibi bugün çift idmanla çalışmalarına devam edecek. 25 Temmuz’da Rabotnicki, 26 Temmuz’da ile Kranj ise son maç oynanacak. 

Trabzonsporda antrenman sonrası horon

YORUM YAZ