MENÜ

Trabzonspor'a derbi öncesi 3 müjde!

Trabzonspor'da Antalyaspor maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür, Bartra ve Eren Elmalı, dün takımla çalıştı. 3 yıldız da yarınki Galatasaray derbisinde oynayabilecek.

Trabzonspor'a derbi öncesi 3 müjde!

Ligdeki 4 aylık deplasman hasretini Galatasaray maçında bitirmek isteyen Trabzonspor, derbi hazırlıklarını sürdürüyor. Yarınki zorlu 90 dakika öncesi Bordo-Mavili takıma sakatlardan güzel haber geldi. Antalyaspor karşılaşmasında başı dönen ve devre arasında çıkan Abdülkadir Ömür’ün yanı sıra kasık ve adale sakatlıkları yaşayan Bartra ile Eren Elmalı, dünkü antrenmanda takımla çalıştı. 3 yıldız da Galatasaray mücadelesinde forma giyebilecek. Karadeniz ekibinde Visca, Dorukhan, Peres ve Hamsik’in ise sakatlıkları sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, Antalya maçındaki ilk 11’i değiştirmesi beklenmiyor.

Haberin Devamı

Bakasetas’a özel önlem

Bu sezon çıktığı 30 resmi maçta 11 gol, 11 asistlik inanılmaz bir performans ortaya koyan Bakasetas, Galatasaray’a bileniyor. Sarı-Kırmızılılar’a rakip olduğu 8 karşılaşmada sadece 2 kez yenilgi gören Yunan yıldız, bu maçlarda 3 gol, 1 asistlik skor katkısı verdi. Dünkü antrenmanda dinlendirilen ve sakatlık riski nedeniyle önlem alınan Bakasetas, yarın İstanbul’daki derbiye ilk 11’de başlayacak.

Büyük maçlar Gomez’in işi!

Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerinde birer gol atan Maxi Gomez, gözünü Aslan’a dikti. Ligin ilk yarısındaki Galatasaray maçında forvette Cornelius oynarken, Danimarkalı yıldız Kopenhag’a gittikten sonra yerine Gomez transfer edilmişti. Uruguaylı santrfor, yarın akşam Galatasaray’a da gol atıp, koleksiyonu tamamlamak istiyor. 26 yaşındaki yıldız, Trabzonspor formasıyla çıktığı 20 maçta 5 gol, 6 asistle oynadı.

Haberin Devamı

Anastasios Bakasetas: 'Kazanmak İçin Yaşıyorum!'

YORUM YAZ