MENÜ

Trabzonspor'a bir Hırvat daha! Transfer kararı Nenad Bjelica'nın...

Trabzonspor transfer haberi... Süper Lig'de geride kalan sezonu istediği gibi tamamlayamayan Trabzonspor, yeni sezon için kadrosunu yeniden dizayn etme hazırlığında. Abdullah Avcı'nın takımdan ayrılmasının ardından yeni teknik direktörü Nenad Bjelica ile sezonu tamamlayan Bordo-mavililer, transfer çalışmalarına hız verdi. Hırvat teknik direktörün istekleri doğrultusunda girişimlere başlayan Fırtına, yeni isimleri gündemine aldı. İşte Trabzonspor transfer gündeminde yaşanan son dakika gelişmeleri...

Trabzonspor'a bir Hırvat daha! Transfer kararı Nenad Bjelica'nın...

Trabzonspor transfer haberi... Süper Lig'de geride kalan sezonu istediği gibi tamamlayamayan Trabzonspor, yeni sezon için kadrosunu yeniden dizayn etme hazırlığında... Abdullah Avcı sonrası yeni teknik direktörü Nenad Bjelica ile sezonu tamamlayan Bordo-mavililer, transfer çalışmalarına hız verdi. Hırvat teknik direktörün istekleri doğrultusunda girişimlere başlayan Fırtına, yeni isimleri gündemine aldı. İşte Trabzonspor transfer gündeminde yaşanan son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

Trabzonspora bir Hırvat daha Transfer kararı Nenad Bjelicanın...

Girona Bartra’yı bekliyor

Marc Bartra için Girona çok ısrarcı. La Liga ekibi, yıllık maaş maliyeti 2.2milyon Euro olan İspanyol yıldızdan ücretinde bir miktar fedakarlık yapmasını bekliyor. Bartra’nın bonservisi için Trabzonspor’un kolaylık göstermeye hazır olduğu İspanya basınında yazılırken, 1-2 hafta içinde bu transferin netleşme ihtimali yüksek.

Trabzonspora bir Hırvat daha Transfer kararı Nenad Bjelicanın...

‘Ali Sowe’a henüz teklif yok’

Trabzonspor’un forvet listesinde bulunan Ali Sowe için menajeri Luigi Sorrentino açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki yıldızın temsilcisi, “Trabzonspor’un ilgisi konusunda net bir şey bilmiyorum. Henüz somut bir teklif yok. Bekliyoruz. Rostov kulübüyle hiçbir takımın müzakere süreci başlamadı. Neler olacağını göreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspora bir Hırvat daha Transfer kararı Nenad Bjelicanın...

FIRTINA'YA BİR HIRVAT DAHA

Orsic ve Petkovic için temaslarını sürdüren Trabzonspor'un radarına bir başka Hırvat oyuncu daha girdi.

Bordo-Mavililer, Dimitris Kourbelis’in ardından orta sahaya bir takviye daha yapacak. Geniş bir liste üzerinden çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da, menajerler tarafından da kulübe sürekli oyuncu önerisi geliyor. Bu isimlerden biri; Ivan Sunjic.

Dinamo Zagreb altyapısında yetişen ve Nenad Bjelica’nın eski öğrencisi olan Sunjic, 2019’un yazında 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Birmigham City’ye transfer olmuştu. Championship’te 3 yıl forma giyen Sunjic, her sezon 40 maç ortalamasını tutturdu. Geçtiğimiz yaz Hertha Berlin’e kiralanan 26 yaşındaki futbolcu, Almanya’da kötü bir dönem geçirdi. Bundesliga’da 18 maça çıkan Sunjic, son 6 haftada kadro dışı kalmıştı.

Trabzonspora bir Hırvat daha Transfer kararı Nenad Bjelicanın...

1 yıl kontratı var ama...

Orta sahanın merkezinde defansif yönüyle ön plana çıkan Sunjic, 1 kez Hırvatistan Milli Takımı’nda oynadı. Birmingham’da kadroda düşünülmeyen başarılı futbolcuya, İngiliz ekibinin1 yıl kontratı kaldığı için kolaylık sağlayacağı öğrenildi. Sunjic konusunda Trabzonspor’un Bjelica’nın kararına göre hareket edilecek.

 

YORUM YAZ