MENÜ

Trabzonspor'a 2 yıldız birden! Transferde rota İtalya ve İngiltere...

Trabzonspor’un sağ beki, Malmö ve Avrupa’dan bir takımla daha görüşme halinde. Larsen’in ayrılması durumunda Bordo-Mavililer, iki yıldız futbolcuyu listesine ekledi.

Trabzonspor'a 2 yıldız birden! Transferde rota İtalya ve İngiltere...

Ara transferde önceliğini orta saha, stoper ve kanat transferlerine veren Trabzonspor’da, sağ bek konusunda da çalışma var. Öyle ki Larsen’in Ocak ayı bitmeden takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor. Malmö’nün yanı sıra Avrupa’dan bir ekip daha tecrübeli futbolcuyla görüşme halinde. Bordo-Mavililer, Larsen’in anlaşması halinde bonservis konusunda sıkıntı yaratmayacak. Olası ayrılık durumunda da sağ bek transferi gündeme gelecek.

Haberin Devamı

CHUKWUANİ UZATMIYOR

Sezon başında Trabzonspor’un transfer etmek istediği Tochi Chukwuani, son anda gelmekten vazgeçmişti. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, kulübü Lyngby’nin yeni sözleşme teklifini de kabul etmedi. Danimarka ekibiyle sezon sonu kontratı bitecek olan Chukwuani, Bordo-Mavililer’in hala tekibinde. Ancak Avrupa’dan da bazı kulüpler genç yıldız adayını izliyor. Chukwuani, Danimarka Ligi’nde çıktığı 17 maçta 2 gol, 2 asistlik performans gösterdi.

TEKLİC’İN ROTASI İSTANBUL

Kourbelis’i Karagümrük’e kiralayan Trabzonspor’da, İstanbul ekibi Tonio Teklic için de ısrarcı. Ancak Hırvat futbolcu henüz kararını vermedi. Başakşehir’in de Teklic’i istediği ve genç oyuncunun kısa zamanda rotasını belirleyeceği öğrenildi. Sezon başında 1 milyon Euro bonservis bedeliyle Trabzonspor’un transfer ettiği Teklic, yarım dönemliğine kiralanacak.

Haberin Devamı

Trabzonspora 2 yıldız birden Transferde rota İtalya ve İngiltere...

BARDHİ SEZON SONU...

Şampiyonluğun ardından 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Levante’den kadroya katılan Enis Bardhi, Trabzonspor’da bir türlü bekleneni veremedi. Kuzey Makedonyalı futbolcu için sezon başında olduğu gibi ara dönemde de teklif bekleniyor. Ancak şu ana kadar kulübün kapısını çalan olmadı. Bardhi’nin adı MLS’ten bazı takımlarla anılsa da, tecrübeli futbolcu ayrılık için sezon sonunu bekleyecek.

TRABZONSPOR'DAN KRİTİK GALİBİYET

İŞTE LİSTEDEKİ 2 YILDIZ

Fırtına’nın radarındaki oyuncuların başında Rick Karsdorp geliyor. Karadeniz ekibi, Roma’nın 28 yaşındaki futbolcusunu kiralayabilir. Gündeme gelen bir başka isim de Arsenal’den Cedric Soares.

Trabzonspora 2 yıldız birden Transferde rota İtalya ve İngiltere...

MEHMET CAN GÖZDEN DÜŞTÜ

Ada ekibinden ayrılmaya hazırlanan Soares, menajerler tarafından da Trabzonspor’a önerilmişti. Sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralanan ve Bjelica döneminde düzenli oynayan Mehmet Can Aydın ise Abdullah Avcı tarafından yetersiz bulunmuştu. 21 yaşındaki gurbetçi futbolcu, son 6 lig maçının sadece 1’inde 11’de forma giydi.

Trabzonspora 2 yıldız birden Transferde rota İtalya ve İngiltere...

YORUM YAZ