MENÜ

Trabzonspor'a 2.01'lik dev forvet!

Uzun süre Dinamo Zagreb'in golcüsü Bruno Petkovic'in peşinden koşan ancak başarılı oyuncu için Hırvatlar'ı bir türlü ikna edemeyen Fırtına rotayı İngiltere'ye çevirdi. Trabzonspor, 2.01'lik dev forvet için harekete geçti, görüşmeler başladı!

Trabzonspor'a 2.01'lik dev forvet!

Dün gece Nicolas Pepe bombasını patlatan Trabzonspor hem dünyada sükse yarattı hem de ezeli rakibi Beşiktaş'a transfer çalımı attı. 

Haberin Devamı

Şimdi de transferin son gününe kadar mutlaka bir forvet transferi gerçekleştirmek isteyen Trabzonspor, tanıdık bir isme yönelmişti: Paul Onuachu. Geçtiğimiz ay da gündeme gelen 29 yaşındaki golcü için Bordo-Mavili kulüp yeniden ve eskisinden daha ciddi şekilde devrede.

Trabzonspora 2.01lik dev forvet

Kiralamaya sıcaklar

Championship ekiplerinden Southampton’da forma giyen yıldız futbolcu için Trabzonspor’un satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı ifade edildi. 2.01 boyundaki forvet için pazarlıkların sürdüğü dile getirildi. İngilizler de yıldız ismi kiralamaya sıcak bakıyor.

Trabzonspora 2.01lik dev forvet

Opsiyon için ısrar

Ancak opsiyon koymadan oyuncuyu 1 yıllık vermeyi düşünüyor. Trabzonspor’un herhalde Onuachu’da ısrarcı olduğu kaydedilirken yönetimin son ana kadar opsiyon için şartları zorlayacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Trabzonspora 2.01lik dev forvet

164 gol, 34 asist

Güçlü fiziği ile dikkat çeken Nijeryalı oyuncu için Karadeniz devinin ısrarlı olduğu öğrenildi. Nijerya Milli Takım formasını 19 kez giyen Onuachu, 3 gol attı. Kulüp kariyerinde 341 karşılaşmada görev yaparken, 164 kez fileleri sarstı, 34 gol pası verdi.

Trabzonspora 2.01lik dev forvet

YORUM YAZ