MENÜ

Trabzon'da tüyleri diken diken eden koreografi

Akyazı'da dün tek kelimeyle muhteşem bir görsel şölen vardı.Hazırlanan koreografide enkaz altından kurtardığı bir bebeğe sarılan kurtarma görevlisi, Türkiye'ye her anlamda yardım elini uzatan ülkelerin bayrakları ve görevde hayatını kaybeden Meksika arama-kurtarma köpeği Proteo yer aldı.

Trabzon'da tüyleri diken diken eden koreografi

Taraftar grupları yıllardır unutulmaz koreografi gösterilerine imza atıyor. Ancak bunların en güzeli, en özeli, en duygulandıranı dün Akyazı'da yapıldı. Koreografi başladığında, birçok kişinin gözleri yaşardı...Koreografide, baretinde Türkiye'ye her konuda yardım elini uzatan ülkelerin bayraklarının bulunduğu bir kurtarma görevlisinin, enkazdan kurtarıp şefkatle sarıldığı bebek vardı ve enkazdan yükselen bir elin sımsıkı tuttuğu Türk bayrağı vardı. Meksikalı arama-kurtarma ekibinin köpeği Proteo da unutulmadı. Enkazda yaşam belirtisi ararken hayatını kaybeden Proteo'nun görseli de koreografideki yerini aldı.

Haberin Devamı

Trabzonda tüyleri diken diken eden koreografi

'Türkiye üşüme Trabzon seninle'

Trabzon tribünlerinde ise tam anlamıyla renklerin kardeşliği vardı. Trabzonsporlu futbolcuların çağrısına kulak veren diğer kulüp taraftarları, Medical Park Stadı'na koştu. Bordo Mavili futbolseverler ile Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı ve diğer takımlara gönül verenler omuz omuza maçı izledi, Trabzonspor'a destek verdi. Tribünler, "Türkiye üşüme, Trabzon seninle" tezahüratlarıyla inledi. Milli maçı aratmayan muhteşem atmosferle tarihi bir gece yaşandı.

Teşekkürler Basel

Konferans Ligi'ndeki rakibimiz, her anlamda yasımıza ortak oldu. Basel Kulübü'nün sosyal medya hesapları, Trabzonspor mücadelesiyle ilgili tüm paylaşımlarını siyah beyaz fotoğraflarla yaptı. Mücadele öncesindeki saygı duruşunun fotoğrafını da aynı şekilde paylaşan Basel, Türkçe, "Biz beraberiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hatıra biletleri kapış kapış

Trabzonspor, Basel maçının bilet gelirlerini afetten etkilenenlere bağışlama kararı almıştı. Yoğun talep sonrası bu mücadele için bir de100 TL bedelle hatıra bileti çıkardı. Sadece futbolseverler değil, diğer kulüpler de bu kampanyaya büyük ilgi gösterdi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir 1000'er, Beşiktaş 1903 ve Konyaspor da 1922 bilet satın aldı.

Marek Hamsik Futbolcu Olma Hikayesini Anlatıyor

YORUM YAZ