MENÜ

Tottenham'dan transfer yağmuru! Radu Draguşin hamlesi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Serie A ekiplerinden Genoa'nın 21 yaşındaki Rumen stoperi Radu Draguşin'i yaklaşık 30 milyon euro karşılığında kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Tottenham'dan transfer yağmuru! Radu Draguşin hamlesi

Ocak ayı ara transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Tottenham'dan bir transfer hamlesi daha bekleniyor . Almanya ekibi Leipzig'den kadrosuna kattığı Timo Werner'den sonra bir yeni transfer açıklaması daha yapmaya hazırlanan Tottenham, stoper bölgesini güvende tutmak için Genoa'dan 21 yaşındaki genç stoper Radu Draguşin'i kadrosuna katmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Sezon başında Genoa’nın, Inter’den 5.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Radu Draguşin, bu sezon İtalya Ligi Serie A’da harika bir performans gösterdi. 21 yaşındaki stoperin peşine, İngiltere Premier Ligi’nden Tottenham’ın düştüğü öğrenildi.

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Tottenham, Genoa'nın 21 yaşındaki Rumen stoperi Radu Draguşin'i en yakın zamanda kadrosuna katmayı planlıyor.

Oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmek üzere Londra'ya geldiği belirtilirken resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağı aktarıldı.

Haberde, Bayern Münih'in de 21 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istediği ancak genç futbolcunun Tottenham'a transfer olmaya karar verdiği aktarıldı.

Tottenhamdan transfer yağmuru Radu Draguşin hamlesi

TAKAS GERÇEKLEŞECEK

Haberin Devamı

Tottenham bu transferde bonservis bedeline ek olarak İngiliz sağ beki Djed Spence'i Radu Draguşin'e karşılık Genoa'ya sezon sonuna kadar kiralık olarak göndermesi bekleniyor.

İngiliz ekibi bu transfer için Genoa'ya 30 milyon euro bonservis ödeyeceği ifade edildi.

DRAGUŞİN'İN KARİYERİ

Radu Dragușin 3 Şubat 2002'de Romanya'nın Bükreş şehrinde dünyaya geldi. Futbol yaşamına Sportul Studentesc altyapısında başlayan başarılı futbolcu kısa zamanda yüksek kalitesini yaş gruplarında göstererek İtalya'nın yolunu tutuyor. Juventus altyapısında bir dönem geçiren 21 yaşındaki savunmacı Serie A'da Juventus haricinde Sampdoria, Salernitana ve Genoa formaları giydi.

Rumen oyuncunun transfermarkt verilerine göre günce piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gözükmekte.

Radu Draguşin, bu sezon Genoa'nın çıktığı 22 maçın tamamında forma şansı buldu. 22 maçın 21'ine ilk 11 başlayan Draguşin takımına 2 gol, 1 asistlik skor katkısı verdi.

Tottenhamdan transfer yağmuru Radu Draguşin hamlesi

YORUM YAZ