Torres: Chelsea büyük takım
02 Şubat 2011, Çarşamba 01:00Güncelleme Tarihi:
Ara transfer döneminde bombayı, İngiltere Premier Ligi ekibi Chelsea patlattı. Maviler önceki gün transferin bitmesine sayılı saatler kala, Liverpool'un İspanyol forveti Fernando Torres'i 58 milyon Euro'ya kadrosuna kattı.

Chelsea bununla da kalmadı, ayrıca Benfica’nın savunma oyuncusu David Luiz’i de 30 milyon Euro’ya takımına dahil etti. Özellikle Torres transferi sonrasında Liverpoollular, tecrübeli forvetin formasını yaktı. Torres ise, “Her futbolcunun hayali büyük bir kulüpte oynamaktır. Chelsea de bunlardan biri” diye konuştu.
Bu arada Liverpool’un, Torres’in boşluğunu, 35 milyon Euro verip, Newcastle’dan aldığı Andy Carroll ile doldurması da ödenen ücret bakımından tepkiyle karşılandı. Bu arada Premier Lig’de 6 Şubat’ta, Chelsea-Liverpool maçı oynanacak.