MENÜ

Tolunay Kafkas'tan sitem dolu sözler... "Vedayı ve helalleşmeyi hak etmiyor muyum?"

Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın görevinden ayrıldığı iddia edilmişti. TFF - Tolunay Kafkas cephesinden bugüne kadar resmi bir açıklama gelmemişti. Tolunay Kafkas konuyla alakalı Milliyet Yazarı Atilla Gökçe'ye konuştu. Sitem dolu ifadeler kullunanan Kafkas tazminat almadığını da sözlerine ekledi.

Tolunay Kafkas'tan sitem dolu sözler... "Vedayı ve helalleşmeyi hak etmiyor muyum?"

Milliyet Gazetesi'nin usta yazarı Atilla Gökçe bugünkü yazısında Tolunay Kafkas'ın Ümit Milli Takım'dan ayrılış sürecine değindi. Gökçe, Tolunay Kafkas'la arasında geçen konuşmayı yazısına taşıdı. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

ARDA TURAN İDDİASI!

DHA'nın haberine göre Kaflas’ın görevine, adı skandallarla anılan 36 yaşındaki eski milli futbolcu Arda Turan gelecek. Turan'ın ekibinde yer alacak isimler ise şöyle: Hakan Balta, Uğur İnceman, Barış Özbek, Hakan Ünsal, Bayram Bektaş, İbrahim Toraman. Haberde, yeni isimlerin pazartesi günü görevlerine başlayacakları aktarıldı.

ŞENOL USTAÖMER'İ GÖREVDEN ALMALARI DA TARTIŞMA YARATMIŞTI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF yöneticisi Hamit Altıntop'un milli takıma birçok oyuncu kazandıran teknik direktör Şenol Ustaömer'i görevden almaları da tartışma yaratmıştı.

Tolunay Kafkastan sitem dolu sözler... Vedayı ve helalleşmeyi hak etmiyor muyum

Ustaömer'in milli takıma kazandırdığı futbolcular arasında Arda Güler, Emre Demir, Ahmet Can Kaplan, Arda Turan, Özan Kabak, Yunus Akgün, Necip Uysal, Caner Erkin, Çağlar Söğüncü gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

BİR ÇOK İSİMLE YOLLAR AYRILDI!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF yöneticisi Hamit Altıntop tarafından görevden alınan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın ardından Trabzonspor'un efsane ismi Hami Mandıralı ile beraber Şenol Ustaömer, Turan Sofuoğlu, Sinan Turhan, Mehmet Hacıoğlu, Mehmet Yıldırım, Bülent Akyıldız, Mehmet Bölükbaşı'nın görevlerine son verilmişti.

BAYRAM BEKTAŞ YALANLADI

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığını üstlenen tecrübeli teknik direktör Bayram Bektaş, bu iddiayla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Bayram Bektaş'ın sözleri. "Geçirdiğimiz zor günlerde böyle yalan haberler bizi üzüyor. Gerek yok böyle şeylere... Çıkan haberler kesinlikle yalan."

İBRAHİM TORAMAN'DAN AÇIKLAMA

Spor Arena'ya konuşan İbrahim Toraman, Arda Turan'ın ekibinde yer alması için kendisine bir teklif gelmediğini ifade etti.

Toraman, "Bundan benim herhangi bir haberim yok. Bana gelen herhangi bir teklif yok. Medyada bunlar çıkıyor ama benim herhangi bir bilgim yok, yurtdışındaydım zaten. Geldiğimde bunu bende aynı şekilde basından duydum ama ismi geçenlerle herhangi bir görüşmem olmadı. Arda Turan'la bir görüşmem olmadı." dedi. Bu arada Arda Turan'ın ekibinde yer alacağı konuşulan Barış Özbek de durumdan haberisiz olduğunu söylemişti.

Haberin Devamı

TOLUNAY KAFKAS İLK KEZ KONUŞTU!

Ümit ve Genç Milli Takımlar Teknik Direktörü Tolunay Kafkas görevi bıraktı. A Milli Takım’a 17 futbolcu yetiştiren uluslararası turnuvalarda her yaş kategorisindeki başarılarla madalyalar kazanan Kafkas Hoca, kalbi kırılarak evine dönüyor: “Bir konuyu görüşmek üzere telefonla aradığım Hamit Altıntop (Hocam ben de seni arayacaktım. Başkanımız artık sizinle çalışmak istemiyor) dedi. Bu kadar mı olur yani! Ben bir el sıkışmayı vedayı ve helalleşmeyi hak etmiyor muyum?”

"MİLLİ GÖREVİN TAZMİNATI OLMAZ"

Peki tazminatını aldı mı? “Milli görevin tazminatı olmaz” diyor Tolunay Hoca. Onun en çok üzüldüğü konu ”Genç futbolcuların baba gibi sevdiği teknik ekibin en tecrübeli hocası Güngör Şahinkaya’nın da görevi bırakmak zorunda kalması”… Tolunay Kafkas’a teşekkür borçluyuz.
Yerine gelecek antrenör kimdir ne yapacak merak bile etmiyorum. Teknik eğitimin ve sistemin başındaki yanlış örnek süredursun merak edilecek ne kaldı ki!

 

YORUM YAZ