MENÜ

TFF'den tarihi toplantı! İşte en yakın adaylar...

A Milli Futbol Takımı'nda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Federasyonda Türk futbolu için kritik öneme sahip bir toplantı gerçekleşecek. Art arda alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Stefan Kuntz'un durumu belli olacak. İşte Alman hoca ile yolların ayrılması durumunda yeni teknik direktör için en yakın adaylar...

TFF'den tarihi toplantı! İşte en yakın adaylar...

Türkiye Futbol Federasyonu, bileti kesilen Kuntz’un yerine getireceği ismi gerçekleşecek olan kritik toplantıda belirleyecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrılmasına karar verilmişti. Yönetim Kurulu fesih şartlarını kesinleştirip yeni teknik adamı belirleyecek. Toplantının ana gündem maddesi Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un görevine son verilmesi olacak. İşte Kuntz sonrası Milli Takım'a en yakın teknik direktör adayları...

Haberin Devamı

2 MAÇTA DA KÖTÜ SONUÇ

A Milli Takım'ın EURO 2024 elemelerinde Ermenistan ile 1-1 berabere kalması ve ardından Japonya ile oynanan hazırlık maçında 4-2'lik mağlubiyet Stefan Kuntz ile yolların ayrılabileceği iddialarını güçlendirdi.

TFFden tarihi toplantı İşte en yakın adaylar...

GÖZLER RİVA’YA ÇEVRİLDİ

A Milli Takım için Fatih Terim, Abdullah Avcı, Rıza Çalımbay ve Aykut Kocaman gibi isimlerin adı geçerken, sürpriz şekilde Montella adı gündeme gelmişti. TFF Yönetimi’nin Montella ismini kamuoyunun nabzını yoklamak için ortaya attığı iddiaları da söz konusu. Kuntz ile bir önceki ayrılık gündeme geldiğinde TFF, Avcı ile el sıkışmıştı. Ancak Alman hoca ile yola devam kararı alınınca bu anlaşma rafa kaldırılmıştı. Gözler tamamen bugün Riva’da gerçekleşecek toplantıya çevrilmiş durumda.

Haberin Devamı

İŞTE ADAYLARIN DURUMLARI...

MONTELLA DÜŞÜNÜLÜYOR

TFF’nin toplantıda masaya yatıracağı yabancı olarak tek aday Vincenzo Montella... İtalyan hoca, Adana Demirspor’da yakaladığı başarıyla ön plana çıkarak dikkatleri üzerine çekmişti. Federasyon, lige ve oyuncu havuzuna hakim olduğu için Montella ismine sıcak bakıyor.

TFFden tarihi toplantı İşte en yakın adaylar...

AVCI ONAY BEKLİYOR

TFF seçimlerinden önce Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Abdullah Avcı ile görüşüp el sıkıştı. Hatta TFF seçiminden önce Avcı neredeyse açıklanacaktı ama kamuoyundaki, “Seçimden önce neden değişikliğe gidiliyor” tepkileri nedeniyle bu karardan son anda vazgeçildi.

TFFden tarihi toplantı İşte en yakın adaylar...

TERİM DÜŞÜK İHTİMAL

Galatasaray’dan ayrıldığı günden bu yana boşta olan Fatih Terim de kamuoyunda yüksek sesle dillendirilen adaylardan biri. Ancak TFF Yönetimi, özellikle Milli Takımlar Sorumlusu görevinde bulunan Hamit Altıntop’un yapılanmasına devam etmesi için Terim’i adaylar arasında güçlü görmüyor.

TFFden tarihi toplantı İşte en yakın adaylar...

ÇALIMBAY’A DESTEK VAR

Bu süreçte ismi öne çıkan adaylardan biri de Rıza Çalımbay... Süper Lig tarihinin en fazla maça çıkan teknik adamı olan, 3 kez Avrupa’ya götürdüğü Sivas’la bir de kupa kazanan deneyimli teknik adama sosyal medya ve kamuoyunda ciddi destek var. Bu nedenle adaylar arasında Çalımbay’ın da yeri var.

TFFden tarihi toplantı İşte en yakın adaylar...

TFFden tarihi toplantı İşte en yakın adaylar...

YORUM YAZ