MENÜ

TFF'den son dakika Stefan Kuntz açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz hakkında bir açıklama yayınladı. İşte TFF'nin Alman teknik adam ile ilgili açıklaması...

TFF'den son dakika Stefan Kuntz açıklaması

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ile Eskişehir'de berabere kalmasının ardından özel maçta da Japonya mağlubiyetiyle birlikte eleştiri okları Stefan Kuntz'a yöneltilmişti.

Haberin Devamı

YENİ TEKNİK DİREKTÖR...

ERMENİSTAN İLE PUANLAR PAYLAŞILDI

A Milli Takım, Euro 2024 Elemeleri A Grubu 5. maçında Ermenistan ile karşılaştı. Maç 1-1'lik skorla ile sona erdi. Türkiye'nin golünü 88. dakikada Bertuğ Yıldırım kaydetti. Ermenistan'ın golünü 49. dakikada Bichakhchyan attı.

TFFden son dakika Stefan Kuntz açıklaması

JAPONYA KARŞISINDA TATSIZ PROVA

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Japonya ile kozlarını paylaştı. Japonya ile 21 yıl sonra yeniden rakip olan Ay-Yıldızlılar sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Japonya'ya galibiyeti getiren golleri, 15. dakikada Atsuki Ito, 36 ve 44. dakikalarda Keito Nakamura ve 78. dakikada penaltıdan Junya Ito kaydetti. Milli Takım'ın gollerini ise 44. dakikada Ozan Kabak ve 61. dakikada Bertuğ Yıldırım attı.

 

GÖREVİNDEN ALINDI, TAZMİNATI BELLİ OLDU

Haberin Devamı

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda yer alan Türkiye, son olarak Eskişehir'de karşılaştığı Ermenistan ile berabere kalmış, özel maçta ise Japonya'ya mağlup olmuştu. Özellikle iç sahada Ermenistan beraberliği sonrası eleştiriler artarken, Japonya yenilgisi Kuntz'un sonunu hazırladı. Alman teknik adamla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Kuntz'un alacağı tazminatın ise 1.2 milyon Euro olduğu iddia edilmişti.

TFFden son dakika Stefan Kuntz açıklaması

MONTELLA İLE ANLAŞILDI

FANATİK muhabiri Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Milli Takım'ın yeni teknik direktörlüğü için Türkiye Futbol Federasyonu, geçen sezon Adana Demirspor'u çalıştıran İtalyan teknik adam Vincenzo Montella ile anlaştı.

TFF'DEN RESMİ AÇIKLAMA: RİVA'YA DAVET EDİLDİ

Japonya yenilgisinden bu yana Stefan Kuntz ile ilgili resmi kaynaklardan bir açıklama gelmemişti. Fakat bugün TFF'den Stefan Kuntz ile alakalı resmi bir açıklama geldi

İşte TFF'den yapılan açıklama;

"Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir.

Haberin Devamı

TFFden son dakika Stefan Kuntz açıklaması

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyurulur.

Türkiye Futbol Federasyonu"

TFFden son dakika Stefan Kuntz açıklaması

YORUM YAZ