MENÜ

TFF'den Mehmet Öztürk ve Fedva Öztürk için başsağlığı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu, depremde hayatını kaybeden Türkiye Amatör Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk ve eşi Fedva Öztürk için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'den Mehmet Öztürk ve Fedva Öztürk için başsağlığı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), depremde hayatını kaybeden Türkiye Amatör Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk ve eşi Fedva Öztürk için başsağlığı mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

TFF'den yapılan açıklamada, "Uzun yıllar TFF Amatör Kurul Üyeliği yapan, Türkiye Amatör Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk ve eşi Fedva Öztürk'ün ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatlarını kaybettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Mehmet Öztürk ve eşi Fedva Öztürk'e Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına ve tüm amatör spor camiasına başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun" denildi.

YORUM YAZ