MENÜ

TFF'den bir açıklama daha! Süper Lig'e play-off önerisi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeni dönem yayın ihalesiyle ve play-off sistemiyle ilgili açıklama yaptı.

TFF'den bir açıklama daha! Süper Lig'e play-off önerisi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada yeni dönem yayın ihalesi detaylarını nihai aşamaya getirdikleri spor kamuoyuna duyrulurken, müsabakalarının da bulunduğu yeni bir lig tasarımı önerisini kulüplere sunduklarını ifade etti.

Haberin Devamı

DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİKLER

Federasyonun resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği Vakfı ile ortaklaşa kurduğu ihale komisyonu aracılığı ile, yeni dönem yayın ihalesi detaylarını nihai aşamaya getirmiştir.

TFFden bir açıklama daha Süper Lige play-off önerisi

29 Kasım 2023 tarihinde yayın ihalesi konusunda birlikte çalıştığımız uzman şirket HyperCube ile, 30 Kasım'da ise Kulüpler Birliği ile gerçekleştirdiğimiz toplantılar sonucunda, içinde play-off müsabakalarının da bulunduğu yeni bir lig tasarımı önerisini, öncelikli olarak kulüplerimizin değerlendirmelerine sunduğumuzu belirtiriz.

Yayın ihalesi değerini hak ettiği karşılığa taşıyabilmek ve Süper Lig'in marka değerini mümkün olan en üst seviyeye çıkarabilmek için geliştirdiğimiz bu yeni modelin ve ihale paketlerinin detaylarını Kulüpler Birliği'nin geri bildirimlerini aldıktan sonra kamuoyu ile paylaşacağımızı bildiririz.

YORUM YAZ