MENÜ

TFF'den, Atatürk Olimpiyat Stadyumu kararı! Şampiyonlar Ligi finali için...

10 Haziran'da İstanbul'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali için geri sayıma geçilirken TFF de yeni bir karar aldı. Dev finalin gerçekleşeceği Atatürk Olimpiyat Stadyumu'yla ilgili alınan bu karar resmen açıklandı.

TFF'den, Atatürk Olimpiyat Stadyumu kararı! Şampiyonlar Ligi finali için...

Şampiyonlar Ligi'nde final için geri sayım başlarken bizler adına da aslında heyecan artıyor. 2022-2023 sezonu Devler Ligi finaline ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda hazırlıklar son sürat devam ediyor. 10 Haziran'da oynanacak dev final öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bir karar aldı.

Haberin Devamı

Tadilat yapılacak

TFF'den yapılan açıklamada 20-25 Nisan tarihleri arasında çim zeminde mini yenileme çalışmalarının gerçekleştirildiği stadyumda 10 Mayıs tarihinden itibaren tribünlerde ve stat dahilinde birçok inşaat çalışması ve tadilat yapılacağı ve bu nedenle de 11 Mayıs'tan sonra Olimpiyat Stadı'nda karşılaşma oynanmayacağı kaydedildi.

İNGİLTERE'DE ÖDÜL ALDI!

'Eksiksiz olarak hazır duruma getirilebilmesi için...'

Duyuruda, "Tadilat yapılan yerlerin müsabaka oynamaya engel oluşturması ve saha zemininin final müsabakasına eksiksiz olarak hazır duruma getirilebilmesi için 11 Mayıs tarihinden itibaren stadyumda müsabaka oynanmamasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZ