MENÜ

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Halil Umut Meler açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindekiler tarafından saldırıya uğrayan Hakem Halil Umut Meler'i hastanede ziyaret etti. Başkan Büyükekşi, hastane çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Halil Umut Meler açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hakem Halil Umut Meler'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Başkan Büyükekşi, hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Büyükekşi'nin açıklamaları;

"Halil Umut Meler hocamızı az önce ziyaret ettik. Tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte buradayız. Allah'a çok şükür sayın başhekimimizin bize belirttiği üzere hocamızın sağlık durumu gayet iyi. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşiden Halil Umut Meler açıklaması

Yarın taburcu olacak. 10 günlük bir yavrusu var. Bir an önce ailesine gitmek istiyor. İzmir'e dönmek istiyor. Bu yapılan saldırı hepimizi derinden üzdü. Bu tür konularla keşke burada olmasaydık. Biz TFF olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında 2024 Avrupa Şampiyonası'na katıldık. Vatandaşlarımızı onurlandırdık gururlandırdık. 2032 Şampiyonasına İtalya ile bilrikte ev sahipliği yapma hakkı aldık. Ama bu iş kesinlikle unutulmamalıdır. Bunun bir milat olması lazım. 

'KARİYERİMİZLE ALAKALI KARARI AÇIKLAYACAĞIZ'

Sadece bir geçmiş olsun diye değil bugün önemli görüşmeler yapacağız. Bakanlarımızla görüşmeler yapacağız. Bu olayın her türlü gerek suçluları, gerekse buna sebep olan tüm paydaşları buradan tekrar kendilerine gelmesini özellikle kamuoyundan talep ediyorum."

Haberin Devamı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşiden Halil Umut Meler açıklaması

'CEFERIN ARADI'

Yaşanan olayın ardından EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye'den alınacağı iddia edilmişti. Başkan Büyükekşi bu yönde gelen soruya; "EURO 2032'nin alınması gibi bir durum söz konusu değil. Aleksandar Ceferin de aradı, yanınızdayız dedi." şeklinde yanıt verdi.

Mehmet Büyükekşi, Halil Umut Meler'i ziyaret etti

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşiden Halil Umut Meler açıklaması

YORUM YAZ