MENÜ

TFF 1. Lig'de Altay'a teknik direktör dayanmıyor! İlk yarı bitmeden 4 hoca...

1. Lig'de kümede kalma savaşı veren Altay, teknik direktör istikrarsızlığıyla dikkat çekiyor.

TFF 1. Lig'de Altay'a teknik direktör dayanmıyor! İlk yarı bitmeden 4 hoca...

 

1. Lig ekiplerinden Altay, bu sezon şimdiye kadar üç teknik direktörün biletini henüz ilk yarı bitmeden keserek istikrarsız bir görüntü sergiledi. Dördüncü İzmir temsilcisi, dördüncü teknik direktör olarak takımı Yusuf Şimşek'e emanet etti. Sezona geçen Tuna Üzümcü ile başlayan Altay, ilk 5 maçta alınan 4 yenilgi, 1 galibiyet sonrası genç hoca ile yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

İzmir ekibinde, daha sonra oynanan 3 karşılaşmada Yardımcı Antrenör Özkan Kılıç takımı sahaya çıkarıp, 2 beraberlik elde etti. Sonrasında göreve gelen Cezayir asıllı Fransız çalıştırıcı Djilali Bahloul, 4 maçta hiç puan alamadı ve yollar ayrıldı. Son 2 müsabakada görev yapan teknik direktör Serkan Afacan da puan yüzü göremedi. Bu sezon 4'üncü teknik adam olarak Yusuf Şimşek'le sözleşme imzalayan Altay, pazartesi günü Boluspor'u konuk edecek.

Yeni bir sayfa açtılar

Bu sezon ligde çıktığı 14 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik alırken 11 kez sahadan puansız ayrılan Altay, teknik direktörlük görevine getirilen Yusuf Şimşek'le beyaz bir sayfa açmaya çalışacak. Yıllarca Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere birçok kulüpte oynayarak Süper Lig'in yıldızlarından olup, ligde ve kupada şampiyonluklar yaşayan Yusuf Şimşek, futbolu bıraktıktan sonra teknik adamlığa başladı.

Haberin Devamı

Turgutluspor, Denizlispor, Karşıyaka, Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu, Bandırmaspor, Karagümrük, Afyonspor ve Balıkesirspor'u çalıştıran 48 yaşındaki Şimşek son olarak geçen sezon Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çorlu 1947 Spor’da görev aldı. Amatörde yaklaşık 5 ay görev alan Şimşek, Nisan 2023’ten beri takım çalıştırmadı.

TFF 1. Ligde Altaya teknik direktör dayanmıyor İlk yarı bitmeden 4 hoca...

 

YORUM YAZ