MENÜ

Tecrübeli stoper Murat Demirezen teklifleri bekliyor

Kayserili stoper Murat Demirezen yeni sezon öncesi gelecek olan teklifleri bekliyor. Futbola 2002 yılında Kayseri Trabzon 3861 Spor Kulübü’nde başlayan ve ardından hem profesyonel hem de amatör olarak bir çok takımda forma giyen 1990 doğumlu başarılı stoper Murat Demirezen yeni sezon öncesi gelecek teklifleri bekliyor.

Tecrübeli stoper Murat Demirezen teklifleri bekliyor

Kayserili stoper Murat Demirezen yeni sezon öncesi gelecek olan teklifleri bekliyor. Futbola 2002 yılında Kayseri Trabzon 3861 Spor Kulübü’nde başlayan ve ardından hem profesyonel hem de amatör olarak bir çok takımda forma giyen 1990 doğumlu başarılı stoper Murat Demirezen yeni sezon öncesi gelecek teklifleri bekliyor. Hem Kayseri’de hem de şehir dışında birçok takımın formasını başarılı ile temsil eden Kayserili oyuncu Murat Demirezen yeni sezon öncesi bireysel antrenmanlarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Başarılı stoper Murat Demirezen yaptığı açıklamada, “Geçen sezon her şey iyi giderken 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrası takımımız ligden çekilmek durumunda kaldı. Bende boşta kalmamak adına Tekirdağspor ile anlaştım ve orada forma giydim. Çok şükür sezonu sorunsuz bir şekilde tamamladık. Yeni sezon öncesi teklifler var ama şuan için beklemedeyim. Liglerin tamamen tamamlanmasının ardından gelen teklifleri değerlendirip kendim için en iyisi hangisi ise ona karar vereceğim. Ama şunu söylemek istiyorum ilk tercihim her zaman memleketim Kayseri olacaktır” dedi.

Demirezen, futbola başladığı Trabzon 3861 Spor Kulübü’nden sonra Kayseri Erciyesspor, Yukatel Kayserispor, Kayseri Yolspor, Talasgücü Belediyespor, Bağçılar Spor Kulübü, Niğde Anadolu FK, Osmaniyespor FK, Nevşehir Belediyespor, Ünye 1957 Spor, Manavgat Belediyespor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Belediye Kütahyaspor, Develigücü SK, Adana 1954 FK ve son olarak Tekirdağspor formaları giydi.

YORUM YAZ