MENÜ

Tam futbolu bırakacakken sürpriz bir takım talip çıktı!

2019 yılında 115 milyon euro bonservis bedeli ile Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard, İspanyol devi ile sözleşmesi sona erdi. Son zamanlarda futbolu bırakacağı iddiaları ile gündeme gelen Hazard'a sürpriz bir takımın talip çıktığı öğrenildi.

Tam futbolu bırakacakken sürpriz bir takım talip çıktı!

Geçtiğimiz günlerde futbolu bırakacağı yönünde haberleri çıkan Eden Hazard'a sürpriz bir takımın talip çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

EMEKLİ OLABİLİR İDDİASI

İspanyol basınında yer alan habere göre; Hazard'ın Inter Miami'nin kendisine yaptığı teklifi reddetmesinin ardından kardeşi Kylian'ın da takımı olan RWD Molenbeek'in teklifini reddetmesiyle beraber başka hiçbir takımdan teklif alamadığı belirtildi.

Haberde; Hazard'ın bir kulüp bulamaması durumunda bir sürprize imza atarak futbol hayatına son verebileceği ifade edildi.

HAZARD'IN KARİYERİ

Kariyerinde 623 karşılaşmaya çıkan 32 yaşındaki yıldız isim 167 gol, 157 asistlik performans sergiledi. Hazard sırasıyla Tubize, Lille, Chelsea ve Real Madrid formaları giydi.

CELTIC TALİP ÇIKTI

İspanyol basınından AS'ın haberine göre herhangi bir kulüp ile anlaşmaya varamayan Eden Hazard'a İskoçya ekibi Celtic talip çıktı.

Haberin Devamı

Tam futbolu bırakacakken sürpriz bir takım talip çıktı

YORUM YAZ