MENÜ

Süper Lig'in şampiyonunu açıkladılar! '98 puan alacak...'

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı büyük bir heyecanla devam ederken, futbol veri sitesi Euro Club Index'ten sezon sonu için tahminler geldi. İşte detaylar...

Süper Lig'in şampiyonunu açıkladılar! '98 puan alacak...'

Trendyol Süper Lig'de 25. hafta geride kalırken şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe'nin evinde Alanyaspor ile berabere kalmasının ardından Galatasaray, liderlik koltuğuna oturdu. Evinde Başakşehir'i 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılı takımın 66 puanı bulunuyor. Liderliği kaptıran Fenerbahçe ise 64 puanla şampiyonluk yarışına devam ediyor.

Haberin Devamı

98 PUAN ALACAK

Futbol veri sitesi Euro Club Index, Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayacak takımı tahmin etti. Öte yandan aynı site Süper Lig'de bu sezon küme düşecek takımları da son veriler ışığında güncelledi. Site, şampiyon olacak takımın 98 puan alacağını iddia etti.

KONYASPOR SÜRPRİZİ

Euro Club Index verilerine göre ligi son sırada tamamlayacak takım İstanbulspor. Siteye göre Sarı-Siyahlılar sezonu 19 puanla tamamlayıp küme düşecek. Konyaspor topladığı 40 puanla küme düşen ikinci takım olarak tahmin edildi. Sezonu 18. bitirecek takım olarak ise Pendikspor gösterildi. İstanbul ekibinin 41 puan toplayacağı kaydedildi. Ligden düşecek son takımın ise 42 puanla Hatayspor olacağı tahmin edildi.

Haberin Devamı

Süper Ligin şampiyonunu açıkladılar 98 puan alacak...

ŞAMPİYON GALATASARAY OLACAK

Söz konusu verilerde Trendyol Süper Lig'in şampiyonu, Galatasaray olarak gösterildi. Sarı-kırmızılı takımın 98 puanla şampiyon olacağı tahmin edildi. Fenerbahçe'nin 96 puanla ligi ikinci sırada tamamlayacağı aktarılırken Beşiktaş'ın 65 puanla üçüncü sırada yer alacağı kaydedildi. Dördüncü sıradaki Trabzonspor'un 65, beşinci sıradaki Başakşehir'in ise 56 puan toplayacağı iddia edildi.

YORUM YAZ