MENÜ

Süper Lig'in golcüleri göz kamaştırıyor!

Şampiyonluk yarışında, dev maliyetlerle geldikleri takımlarını sırtlayan Dzeko ve Icardi’nin gölgesinde kalan ama olağanüstü işler yapan golcüler var. Çok konuşulmuyor ama Sivas’ta Manaj, Antep’te Dragus, Başakşehir’de Piatek, Antalya’da Buksa adeta şov yapıyor.

Süper Lig'in golcüleri göz kamaştırıyor!

Icardi ve Dzeko’dan çok daha düşük maliyetlere hatta bedavaya transfer edildiler ama takımlarına en az onlar kadar skor katkısı yapıyorlar. Yiğidolar’ın bedelsiz bir şekilde kadrosuna kattığı Rey Manaj, 15 golle krallık yarışında Dzeko (18) ve Icardi’nin (17) ardından 3. sırada yer alıyor. Başakşehir’de sezon öncesi performansı en çok merak edilen isim Kryzstof Piatek’ti. 2018’de Genoa’nın 4.5 milyon Euro, 2019’da Milan’ın 35 milyon Euro ve 2020’de Hertha Berlin’in 24 milyon Euro bonservis bedeli ödediği Polonyalı santrfor, geçen yılın temmuz ayında serbest kalınca İstanbul’a gelmişti. İlk 10 haftayı ‘sıfır’ golle tamamlayan yıldız oyuncu, sonrasında ise bir açıldı, pir açıldı! Piatek 13 gol, 1 asistle Başakşehir’in en skorer ismi konumunda.

Haberin Devamı

Opsiyon için yoğun çaba

Antalyaspor’un sezon başı Lens’ten kiraladığı Adam Buksa, ligde 13 gol, 2 asistle oynarken satın alma opisyonu elinde olan Akdeniz ekibi, sezon sonu gelmeden oyuncuyu bonservisle bitirmek istiyor. Standard Liege’den kiralık gelen Denis Draguş 11 gol, 1 asistle Gaziantep FK’nin en büyük umudu oldu. Kasımpaşa’nın Auxerre’den bonservisiyle aldığı Nuno Da Costa da 11 gol, 5 asistle toplam 16 gole katkı yaptı.

Süper Ligin golcüleri göz kamaştırıyor

YORUM YAZ