MENÜ

Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor! 16 takımın maçları sezon sonuna kadar şifresiz (4 büyükler hariç)

Süper Lig’in ikinci yarısıyla birlikte tüm üyeler 16 takımın birbirleriyle oynayacakları maçları sezon sonuna kadar izleyebilecek. Dört büyükler harici takımları kapsayan uygulama, 5 Ocak Cuma günü (bugün) oynanacak maçlarla başlayacak.

Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor! 16 takımın maçları sezon sonuna kadar şifresiz (4 büyükler hariç)

Süper Lig’in ikinci yarısında tüm Digiturk üyeleri bu sezona özel Süper Lig’i izleme keyfini yaşayacak. 16 takımın kendi aralarında oynayacağı maçlar, sezon sonuna kadar tüm üyelere açık olacak.

Haberin Devamı

Digiturk’un dört büyük kulüp haricindeki takımları kapsayan yeni uygulaması, 5 Ocak Cuma günü (bugün) oynanacak olan, Gaziantep FK – Siltaş Yapı Pendikspor ve Bitexen Antalyaspor – Corendon Alanyaspor maçlarıyla başlayacak.

Gaziantep FK, Siltaş Yapı Pendikspor, Bitexen Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Çaykur Rizespor, Atakaş Hatayspor, Rams Başakşehir, Yukatel Adana Demirspor, Yılport Samsunspor, Vavacars Fatih Karagümrük, Mondihome Kayserispor, EMS Yapı Sivasspor, Kasımpaşa, MKE Ankaragücü, İstanbulspor ve Tümosan Konyaspor’un ligin ikinci yarısında birbirleriyle oynayacakları maçlar, tüm Digiturk üyelerine açık olacak. Seçili takımların Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile oynayacağı maçlarsa bu uygulamaya dahil olmayacak.

5 Ocak 2024 Cuma günü itibariyle tüm Digiturk üyeleri, belirtilen 16 takımın Trendyol Süper Lig kapsamında 2023-2024 sezon sonuna kadar birbirleriyle yapacakları tüm maçları mevcut paketleri üzerine ek bir ücret ödemeden seyredilebilecek.

Süper Lig 19. Hafta Tüm Üyelere Açık Maçlar
5 Ocak 2024 Cuma
17.00 - Gaziantep FK – Siltaş Yapı Pendikspor / beIN SPORTS 1
20.00 – Bitexen Antalyaspor – Corendon Alanyaspor / beIN SPORTS 2

6 Ocak 2024 Cumartesi
13.30 – Çaykur Rizespor – Atakaş Hatayspor / beIN SPORTS 1
16.00 – Rams Başakşehir FK – Yukatel Adana Demirspor / beIN SPORTS 1
19.00 - Yılport Samsunspor - Vavacars Fatih Karagümrük / beIN SPORTS 2

7 Ocak 2024 Pazar
13.30 – Mondihome Kayserispor – EMS Yapı Sivasspor / beIN SPORTS 1

YORUM YAZ