MENÜ

Süper Lig ekibinden Douglas Costa bombası! 2,5 yıllık imza için geliyor

Trendyol Süper Lig ekibi, bir dönem Bayern Münih ve Juventus'ta da forma giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Douglas Costa ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Süper Lig ekibinden Douglas Costa bombası! 2,5 yıllık imza için geliyor

Transfer yasağının kaldırılmasının ardından kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekibi Samsunspor, dünyaca ünlü futbolcu kadrosuna katıyor. Kırmızı-beyazlılar, Bayern Münih ve Juventus’un eski kanat oyuncusu Douglas Costa ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Süper Lig ekibinden Douglas Costa bombası 2,5 yıllık imza için geliyor

İMZA 2,5 YILLIK

Son olarak MLS ekibi Los Angeles Galaxy’de forma giyen Douglas Costa, kırmızı-beyazlı kulüp ile kontrat imzalamak için hafta içinde Samsun’a gelecek. 33 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu, Karadeniz ekibi ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayacak. Douglas Costa, 2023'ün ekim ayında Los Angeles Galaxy ile yollarını ayırmıştı ve şu anda serbest oyuncu statüsünde bulunuyor.

ANCELOTTİ İDMANI DURDURDU!

TRANSFER YASAĞI KALDIRILMIŞTI

Samsunspor’a FIFA'nın verdiği 2 dönem transfer yasağı, İsviçre Federal Mahkemesi tarafından yakın zamanda durdurulmuştu. Kırmızı-beyazlı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, FIFA nezdinde görülen Arvydas Novikovas davasında kulübün iki dönem transfer yasağı cezası aldığı ve alınan kararın hemen sonrasında avukatların, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) nezdinde başvuruda bulunduğu hatırlatılıp şu ifadeler kullanışmıştı: "Kulüp başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım'ın talimatıyla Türk ve İsviçreli avukatlarımız, CAS kararına karşı İsviçre Federal Mahkemesine geçtiğimiz günlerde kapsamlı bir başvuruda bulundu ve CAS kararının iptalini talep etti.

Haberin Devamı

Süper Lig ekibinden Douglas Costa bombası 2,5 yıllık imza için geliyor

İsviçre Federal Mahkemesi, nihai kararını verene kadar FIFA'nın transfer yasağı kararını durdurdu. Söz konusu karar, FIFA tarafından kulübümüze ve TFF'ye bugün tebliğ edildi. Mevcut durumda, FIFA TMS sisteminde kulübümüzün aleyhine uygulanan herhangi bir transfer yasağı geçen cuma akşamı itibarıyla bulunmamaktadır."

FANATİK ÖZEL HABER - GÖKMEN ÖZCAN

YORUM YAZ