MENÜ

Süper Lig devinden Yusuf Sarı bombası! Geri sayım başladı...

Transferin gözde ismi Yusuf Sarı'nın geleceği merakla beklenirken, Süper Lig devinin millî futbolcu ile görüşmelere başladığı bildirildi.

Süper Lig devinden Yusuf Sarı bombası! Geri sayım başladı...

Adana Demirspor ve A Millî Takım yıldızı Yusuf Sarı, gerek ocak gerekse yaz transfer döneminin en fazla konuşulan futbolcularından biri olmaya aday. Sergilediği iyi performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden millî futbolcu ile ilgili yeni gelişmeler var.

Haberin Devamı

Murat Sancak açıklamıştı

Adı son dönemde sık sık manşetlerde olan Yusuf Sarı ile ilgili Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz günlerde açıklama yaptı.

Süper Lig devinden Yusuf Sarı bombası Geri sayım başladı...

Kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sancak, "Devre arasında gidecekler ve gelecekler de olacak. Futbolun ruhunda bunlar var. Yusuf Sarı ile alakalı herhangi bir teklif bana ulaşmadı, ama yurt dışından üç kulüp ciddi bir şekilde ilgileniyor. Burada da vereceğim cevap; ederini bulan her futbolcu, gitmek isterse ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın. Ama transfer konularına bugünün değil transfer döneminde bakılır" ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HOCASI DEĞİL

Yusuf Sarı'nın 2023-24 sezonu performansı

25 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Adana Demirspor formasıyla 19 resmî maça çıktı. Millî futbolcu, söz konusu 19 mücadelede 2 gol atıp 7 asist yaptı. Ligde henüz golü bulunmayan Sarı, iki golü de Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'nde kaydetti.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Yusuf Sarı'yı bitiriyor!

Bir yandan takımda disiplin sağlamaya çalışan, diğer taraftan teknik direktör konusunda değişikliğe gitmesi beklenen Beşiktaş'ta bir başka koldan da transfer gündemi yaşanıyor.

Süper Lig devinden Yusuf Sarı bombası Geri sayım başladı...

Bu sezon gösterdiği iyi performansla milli takıma seçilen ve adından sıkça söz ettiren Yusuf Sarı ile ilgilenen Beşiktaş'ın, kulübü Adana Demirspor ile 5 milyon euro'ya anlaştığı ileri sürülmüştü. Bu gelişme sonrası siyah beyazlı yönetimin 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yusuf Sarı'nın menajeriyle de masaya oturulduğu kaydedildi. Gelen haberlere göre tarafların sıkı bir pazarlık bile yaşanmadan el sıkışıldığı belirtildi.

Süper Lig devinden Yusuf Sarı bombası Geri sayım başladı...

YORUM YAZ