MENÜ

Spor dünyasından şehitlerimiz için taziye mesajları! TFF'den saygı duruşu kararı

Türkiye, Pençe-Kilit bölgesinden gelen acı haberle yasa boğuldu. TSK’nın Kuzey Irak’taki üssüne sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. Çatışmada 15 terörist etkisiz hale getirildi. Ülkemizi derin yasa boğan bu haber sonrasında spor dünyasından şehitlerimiz için taziye mesajları yayımlandı...

Spor dünyasından şehitlerimiz için taziye mesajları! TFF'den saygı duruşu kararı

Kuzey Irak’ta, TSK’nın üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu.

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan bir silah arkadaşımız daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuş, şehit olan kahraman silah arkadaşlarımızın sayısı dokuza yükselmiştir.

Milletimizi derin bir hüzne boğan hain saldırı sonrası spor dünyasından taziye mesajları paylaşıldı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun…"

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

"Acımız Büyük

Haberin Devamı

Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde hain teröristlerle yaşanan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz."

SAYGI DURUŞU KARARI
Aziz şehitlerimiz anısına 13, 14 ve 15 Ocak tarihlerinde oynanacak tüm müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Kulüplerimiz siyah kol bandıyla sahaya çıkacak.

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU

"Milletimizin Başı Sağ Olsun

Pençe-Kilit Harekatı operasyon bölgesinde yaşanan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz."

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU

"Pençe Kilit Harekat Bölgesinde çıkan çatışma sonucunda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize ise acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun." 

ADANA DEMİRSPOR

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle girilen çatışma sonucunda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz.

Milletimizin başı sağ olsun"

ALANYASPOR

"Pençe-Kilit operasyon bölgesinde çıkan çatışma sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz."

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ

"Pençe Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun!"

ANTALYASPOR

"Milletimizin başı sağ olsun!

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; acılı aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralı askerimize de acil şifalar dileriz."

BAŞAKŞEHİR

"Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yürütülen operasyonda hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz."

BEŞİKTAŞ

"Milletimizin Başı Sağ Olsun

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada beş askerimizin şehit düştüğünü, sekiz askerimizin de yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Haberin Devamı

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve aziz milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Saygılarımızla.

Beşiktaş JK"

ÇAYKUR RİZESPOR

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain teröristlerle yaşanan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı; yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz."

FATİH KARAGÜMRÜK

"Başımız sağ olsun

Pençe-Kilit harekatı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan beş kahraman askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize ise acil şifalar dileriz."

FENERBAHÇE

"Milletimizin başı sağ olsun.

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz."

Haberin Devamı

GALATASARAY

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz."

GAZİANTEP FK

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit düşen Kahraman Askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Milletimizin başı sağ olsun."

HATAYSPOR

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize yüce Allah’tan rahmet; acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerimize de acil şifalar dileriz."

İSTANBULSPOR

"Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde terör örgütleriyle girilen çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."

KASIMPAŞA

"Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz."

KAYSERİSPOR

"Pençe-Kilit operasyon bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun."

KONYASPOR

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristler ile çıkan çatışma sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı; yaralanan askerlerimize ise acil şifalar dileriz.

Milletimizin başı sağ olsun."

PENDİKSPOR

"Milletimizin başı sağ olsun.

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz."

SAMSUNSPOR

"Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesi'nde üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Aziz milletimizin başı sağ olsun."

SİVASSPOR

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz."

TRABZONSPOR

"Irak’ın Kuzeyi’nde yürütülen operasyonda; hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz"

ECZACIBAŞI SPOR KULÜBÜ

"Pençe Kilit Harekat bölgesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz."

VAKIFBANK SPOR KULÜBÜ

"Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acık şifalar diliyoruz. Başımız sağ olsun"

-

YORUM YAZ